0 oy
441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,764 puan) tarafından
Kızlar özellikle 3 kız olanlara sorum.Ben en kucugum dıger ıkı ablam gezer tozarlar daha cok paylasımda bulunurlar aralarında ama benle oyle degıller hic bu durumda kalıpta basa cıkabılen varmı ya tatılı bırlıkte kusadasında gecırdıler beni hic sormadılar bıle onlar hıkaye gonderi paylastıkca kalbim kırıldı halada tb yapıp paylasıyolar ınstada gogsume öküz oturdu.Benı sanki dıslıyolar gibi geliyo.

26 Cevaplar

0 oy
(255 puan) tarafından
Biz üçümüzde birbirimizden kopuğuz ayda yılda bir telefonla konuşuyoruz 
(9,764 puan) tarafından
O da kötü ya niye oyle olmus acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde iki ablam var ankaradalar ben tekirdağdayım ortanci ablam annem gibidir ilgisisini hiç çekmez üstümden büyük ablam daha resmidir beraber bisey yapsalar ben gurbetteyim diye üzülür onu kıskanırım
(9,764 puan) tarafından
Bende oyleyım ıkı bacı aynı sehırdeyız digeri memlekette ona ragmen benımle kaynasmaz etmez kapımdan gecer her gun gelmez işiyle kafasını bozmus durumda
0 oy
(8,139 puan) tarafından
Biz dört kız kardeşiz ablamlarla çok anlaşabildiğim söylenemez ama küçük kardeşimle tam tersi kanka gibiyiz.
(9,764 puan) tarafından
Aynı karından da cıksa insan tam anlamıyla olmuyo ama bıraz hassasıyetlere dikkat edilse ne guzel olur.İnsan aılesını dusunmeyecekte kimi dusunecek
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Biz de 4 kardeşiz en büyük benim ortancimizi arkadaşlarina daha çok değer veriyor bizle nere gelse kavga çıkarıyor falan bizde onla pek gezmek istemiyorduk ama gene de kırılmasın diye çağırıyordum güzel güzel konuşuyorm hep birlikte güzel vakit geçirelim ama yok bazen öyle gerekiyor bence ama onlar da bensiz gezince de zoruma gitmiyor istediğini yapsınlar mutlu olsunlar bende eşimle gezerim
(9,764 puan) tarafından
Belkı de gerektıgı gibi anlasamadıgınızdan deger verıyo gibi görünüyodur arkadaslarına.Bende kendımle mucadele ettim neden benle plan yapmak zorundalar yerim ayrı yurdum ayrı ama yinede üzülüyorum bu duruma benıde bıseylerın içine katsınlar istiyorum
0 oy
(4,394 puan) tarafından

4 kız kardeşiz 2 ablam evli ben bide bekar kız kardeşim var anneme gelince hep beraber geliriz sohbet muhabbet ederiz eğleniriz ayrımız gayrımız yoktur hic. Birini diğerinden daha çok seviyorum da diyemem hepsi canımın Bi parçası <3

(9,764 puan) tarafından
Allah daim etsin canım muhabbetınız hıc sonmesın ❤️
(4,394 puan) tarafından
Amin canım çok saol ❤️
0 oy
(4,461 puan) tarafından
Biz 4 kızız en küçükleri benim.  Bir ablam Almanya'da diğer ablam evli 2 çocuğu var çalışıyor bende çalışıyorum diğer ablam bekar sürekli gezip tozan biri . Bir araya geldiğimizde kimse kimseyi dışlamaz hep beraber bir şeyler yaparız. 
(9,764 puan) tarafından
Cok güzel canım sagolsunlar benımkıler hep dıslar beni

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,306 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 687 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 496 göst.
20 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,069 göst.
10 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde MaviJatun9632 (135 puan) tarafından soruldu

412,983 soru

12,434,027 cevap

45,758 kullanıcı

Kategoriler

...