0 oy
436 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (420 puan) tarafından

Ben hep çiğden yapıyorm hiç kavurarak yapmadım siz nasıl yapıyorsnz bakalım..

Bu arada kızlar iki hafta sonra evlilik yıl dönümümüz gelmişken güzel menü fikirleri de verin lütfen.. öpüldünüz:P

27 Cevaplar

0 oy
(415 puan) tarafından
Çiğden yaparım hiç pişirmedim
(420 puan) tarafından
Bende kız
-Reklam-
0 oy
(4,222 puan) tarafından
Ben çiğdem yaparım biber ve yaprak sarmayı ama kabak dolamasi yapacaksam  etliyse soğan ve kıyamayı yağda çevirip koyarım (diğer malzemeler yine çiğ)
(420 puan) tarafından
Kıymayı çiğden koyuyorum dolmayla pişiriyo güzel oluyor valla
0 oy
tarafından

Aynen canım sonuçta iki şekilde de pişmiş oluyor içi bende çiğ koyarım. 

Bizimde 15 Ağustos evlilik yıldönümü üçüncü. 

Güzel bir hediye al t-shirt falan veya ihtiyaci olan birşey. Güzel bir masa hazırla sevdiği yemekleri yap. 

Ben asıl ne yapsam diye düşünüyorum çünkü benimki gece 12.30 da çıkıyor. :) yani yemiş oluyor o zamana kadar 

(420 puan) tarafından
Pasta yap sevdiği tatlıyı falan
tarafından
Teşekkür ederim doğru sever o pasta ıslak kek gibi şeyleri en iyisi bir tiramisu yapayım kola falan tamam☺️
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Çiğden yaparım pisirmiyorum
(420 puan) tarafından
Bende öyle yaparım canim
0 oy
(14 puan) tarafından

Balim ben evlilik yıl dönümümde pirinc pilavi, fırında et patates puresi salata yapmıştım, yaninda da tatlı güzel bir de masa hazırladım. 

Sarma içini de kavurarak yapiyorum lezzetleri birbirine geçiyor guzel oluyor :happy:

(420 puan) tarafından
Fırında et tarifin var mı canısı fırın Eti kurutuyor gibi ya
(14 puan) tarafından
Ben marine yapiyorum ete, acelem varsa  bir kac saat bekletiyorum yoksa 1 gün önceden yapiyorum daha sonra once yağlı kagida sonrada alüminyum folyoya sarip pisiriyorum kuzum. Et marine tariflerine internetten bakabilirsin güzel oluyor bence

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 330 göst.
12 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde _Reyhan-0 (1,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 406 göst.
14 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Dolunay yin annesi (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 552 göst.
5 Kasım 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Fairy.han (5,568 puan) tarafından soruldu

410,373 soru

12,341,770 cevap

39,728 kullanıcı

Kategoriler

...