0 oy
339 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (89 puan) tarafından
İyi geceler. Az önce yaşadığım ve sürekli yaşadığım konu için burdayım dertleselim istedim. Öncelikle kaynanam eltim ve ben hepimiz aynı mahallede oturuyoruz. Yani evlerimiz 1 dakikadan kisa mesafede. Ne iş olursa olsun eşim evdeyse hep çağırır kaynanam şu yapılacak bu alınacak bunu götür bunu getir ayakci gibi kullanıyor. Sadece kaynanam yapsa iyi aynı şeyi eltimde yapiyor. 6 yaşında bir oğlu var. Bugün ki olayı anlatayım. Eşim rahatsızlandı ve hastaneye gittik agriai vardı baya hastanede işimiz bitti eve geldik. Daha sonra eltimin oğlu kendi evinde kalmıyor kaynamamlarda uyuyor. Kaynanam aradı işte mehmetin bezi bizde kalmamis yengenden al getir. !!! Yani hastaneden yeni gelmişiz adamın ağrısı var. Herşeyi biliyor. eltim evde oturuyor ama benim eşim bezi alip birakicakmis. Size suN basit gelebilir ama herzamN aynı şey olduğu için artık nefret ettim.  Geçen kış çok kar yagdigi zaman eşim gececiydi benim bebeğimde 2 aylık falandı bende kaynanami aradım Ahmet abi bana asagidan marketten bı tane ekmek alabilir mi diye. Yok dedi çok soğuk hava çıkamaz dedi ben 2 aylık bebeğimle o soğukta çıktım kendime ekmek aldım daha da onlardan bişey istemedim. Ama onların bu şekilde davranmasi çok canımı sıkıyor. Dün de evde hepimiz pide yapacaktik kaynanam eltim kaynim eşim ben. Evde yumurta yoktu eltim kaynima yumurta alınması gerektiği söyledi kaynim da çok yorgunum dedi kaynanam da ozaman nur gitsin dedi. :) Evde oğlu var eltim var bana garezi varmış gibi bu şekilde konuşuyor. Gerçekten hepsi üst üste geldikçe dataliyorum 

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ben olsam çoktan kışın kaynım ekmek bile almadı erkek haliyle şimdi benim kocam hasta hasta bez için mi gidecek getirsin annesi sana derdim sen iyi dayanmıssın
-Reklam-
+1 oy
(7,973 puan) tarafından
Bacım buraya yazdığın gibi onlara da sesini çıkart olsun bitsin içinde dert olacagina sal gitsin konser olsun bir konuşur iki konuşurlar daha da bir şey isteyemezler
+1 oy
(20,928 puan) tarafından
Eşinin aklı yok mu bu duruma ses çıkarmıyor mu ? Senlik bir durum yok ki burda esin kendini kullandırıyor her şeye de tamam dediğine göre bunda bir sakınca görmüyor. Benim eşimde öyle kv her şeye bunu çağırır tek fark bu tek oğlan şimdi hepimizi etkileyecek olaylarda da öyle davrandığında ben kendimi kenara çekiyorum olayların dışında tutuyorum ben gidemem ben yapamam diye 
0 oy
tarafından
Siz hiç hayır dememissiniz bak kaynanan hemen hayır diyor sizi kullanıyor resmen
0 oy
(6,049 puan) tarafından
Hata sizde. Sizde tepki vermeyip kabul ederseniz böyle olur. Bir kaç kere hayır diyin bak nasıl oluyor 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Esin dicek. El öksüzu muyum bn diye. Siz hep yaptığınız için bu böyle devam ediyor. Soğuk bnde gidemem. Yumurta olmasın o zaman madem giden yok . Küçük bebekle bn mi cikicam dicen . Bu kadar basit
0 oy
(5,270 puan) tarafından
Dile getir benim eşim uşak mı herkes kendi işni gorsun ayrica aradiklarinda esin gidemem desin agzi yok mu sacmaliga bak ayrica niye bu kadar susuyorsunuz anlamiyorum ya sonrada burda dert yaniyosunuz bu kadar ezdirmeyin kendinizi ya
0 oy
(406 puan) tarafından
Senin yerine kocan ayarlarını verse daha iyi olur.Kocanla konuş kendini kullandırmasın.Ne saçma dağdamı mahsur kalmış eltin market çokmu uzakta alamıyo,öyle bile olsa size güvenip rahat olmamalılar netten sipariş versin yada önceden toplu alsın bezini.Kocan konuşsun o konuşmuyosada sen dök içini rahatla haklısın çünkü ayıp eden onlar sen gereksiz nezaket gösteriyorsun değmez
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Laf soyle bi daha istemesinler

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 2,078 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 981 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hiros4434 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 346 göst.

Kategoriler

1,447,068 soru

23,771,127 cevap

315,960 kullanıcı

...