Herkese iyi geceler kızlar şimdi bi Instagram sayfasında denk geldim anneleri maddi açıdan destek olan insanlar yazıyordu biraz kıskanmadım değil doğrusu.. Çünkü ben anneme ne zaman saklaması için biriktirdiğim paradan versem illaki içinden alır harcar ve bana sonradan söyler vericem der ama vermez. En son yine 200 lira paramı almış üstelik kendine çeyrek almak için ! 200 lira eksiği varmış benim paramla tamamlamış sana veririm dedi ama aylar geçti hala ses seda yok. Annem fedakardir her zaman destek olur bana mesela güzel birşey görse alır yada kendine kışlık tutsa bana da tutmaya çalışır ama hepsinin hakkını mutlaka veririm bişey alsa ücreti neyse hemen veririm çünkü şu hayatta en sevmediğim şeylerden biridir minnet etmek. Her kim olursa olsun vefa duygusunu sevmem yani dolayısıyla yaptıklarını öderim bende parası hakkı falan kalmaz. Ama bakıyorum kendi alıp alıp vermiyorum . Yani bugün o kadar zor durumda kaldık ki eşimin maaş almasına 1 hafta var ay sonu diye elde avuçta sıfır evde doğru düzgün malzeme kalmamış bu şartlarda anca günlük yemek malzemesi alıp o günü kurtarmaya çalışıyoruz maaş gününe kadar böyle idare edelim dedik annemler aradı pat diye size kahvaltıya geliyoruz erkek kardeşim başladı sipariş vermeye kızartma yap şunu yap bunu yap. Bakıyorum dolapta misafirlik hiç birşey yok yumurta bitmiş peynir bitmiş hemen eşime soyledim kalk markete git acil birşeyler al annemler geliyor diye o da söylendi biraz bende yok Nerden bulayım falan dedi oturup çaresizlikten ağladım resmen gelip evimi bu halde görseler çok zoruma gidecekti çünkü. Neyse ordan burdan aradı borç aldı eksikleri hallettik ama ben bu zor zamanları yaşarken annemin sırf kenara altın koymak için benim paramı habersiz alıp sonradan veririm demesine aşırı **** oluyorum napicam bilmiyorum söylemekte istemiyorum hemen en kötüyü düşünüp tavrını değiştiriyor napicam bilmiyorum. Bir daha asla emanet para vermem o ayrı da.