Dün akşam oğlumu apartmanın önünde bulunan parka götürdüm. Ağzında emzik vardı ( 22 aylık oğlum ) gün içerisinde canı isterse iki memesi ile geziyor bazen bir kenara atıp unutuyor. Aşağı inerken de memesi ile inmiş çok önemsemedim.
Salıncakta sallarken bir adam geldi oğlu ile beraber. Oda yanımızda ki salıncağa bindi. Oğlum , onun oğluna bakiyordu bende gülümseyerek bak annecimmm arkadaşta ne güzel sallaniyormus dedim büyük bir tebessüm ile.
Adam durdu durdu , emzik vermekle ne büyük hata yapmışsın ! ( Sert ve bilmiş bir ton ile ) konsantre bozukluğu ve konuşma geriliği olacak haberin olsun dedi.
Şöyle bir suratına baktım , Hııııı evet bırakmaya çalışıyoruz dedim.
Biz en başında vermedik dedi daha fazla muhatap olmadım kafamı çevirdim.
Elin adamı ile daha fazla muhatap olmak istemedim uzasa tartışıcam çünkü.
Kendince iyi niyetli birşey söylemek istemiş olabilir ama öyle ukala ve bilmiş ki size anlatamam. Kendinin dışarıdan ne kadar komik gördüğünü şişen egosundan görmüyor.
Şimdi ben bu adama ne anlatabilirdim , yani ne diyeyim bebeğim kolik bir bebekti , mememi tutmadı , yalancı meme ucunu dahi tutmadı aylarca sütümü sagdim verdim , meme ile zor sakinleştirebiliyorduk mu diyecektim. Tabiki demem.
Yani aslında demem o ki , insanların kendi hayatlarında ne durumlarda olduğunu bilmeden , Ccccooooook bilmiş edalar ile konuşan insanlardan varsa aramızda ! Yapmayın inan komik ve sinir bozucu.
Ayrıca tonlarca para veriyorum ortodontik emzik alıyorum her 30 günde bir değiştiriyorum. Bunların açıklamasını , işin aslını bilmeden boş boş konuşuyor insanlar.
Akşam çok sinir olmuştum. Kadın olsa karşımdaki cevap vermeyi çok isterdim ama adam ile bir yere kadar muhatap olabildim.
Sizlerle de paylaşmak istedim , siz olsanız ne yapardınız.?