0 oy
585 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (504 puan) tarafından
Merhaba herkese. Biraz uzun olabilir baştan belirteyim. 2 sene önce evlendim. Gorumcemler seni istemeye gelicez şunu aldık böyle plan yaptık falan demişlerdi gelmediler eşim tek başına geldi. Düğünüm olmadı sadece nikah yaptık çünkü az da olsa destek olan kimse yoktu ancak yemedik icnedik evimizi duzduk. Sonra hamile kaldım. Doğum yaptım. Annem geldi doğumumda. Annemde çok iğneli bı insandır. Sürekli laf soktu her şeye bir kulp buldu bir hafta kalıp gitti. Sonrasında gorumcemler geldi bende inanamadim ama geldiler. İki takım kıyafet almış oğluma sağolsun. İlk bebeğim acemiyim çok korkuyordum sürekli ağlıyordu. Görümcem tutturdu eşyalarınızı satalim bizim memlekete yerleselim çocuğu buyuturuz yalnız kalmazsın hep yaninizda oluruz dedi. Yok dedim eşim başladı bu sefer gidelim burda kimsemiz yok çocuk küçük. Derken tamam dedim. Yemeyip icmeyip aldığımız eşyayı sattık ama gerçekten çok korktum bebeğim küçüktü beni anlayan anlar. Neyse onların memleketlerine yerleştik. 6 ay geçti yuzlerini 2 kez anca görmüşümdür. Hasta oldum gelen giden olmadı. Bebeğim hasta oldu hastanelere düştük arayan soran olmadı. Maddi sıkıntı çok çektik. Tabiki bunda kimseyi suçlayamam en büyük hata benim. Sonuç daha önce yaşadığımız yere geri döndük. Para sıkıntısı çok çektik çünkü cocuguma bez mama alamadım. Şuan çok şükür maddi sıkıntım yok ama üzerine oturduğum koltuk bile bana ait değil. Eşyalı öğrenci apartinda kalıyoruz. Halimize bin şükür ama çok pişmanım her şeyin 4 dortluktu mahvettik kendime çok kızgınım. Sizinle paylaşmak istedim

12 Cevaplar

0 oy
(1,378 puan) tarafından
Eşin ne diyor bu konuda görümcelerine??
(504 puan) tarafından
Görüşmüyoruz l. Sebebi bu olanlar değil. Geri döndük diye bana hakaret ettikleri icin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seninde bi sucun yokmus ki acemilikten insan ne yapacağını şaşırıyor ama bu zamanda tırnağın varsa başını kaşıcan
(504 puan) tarafından
Gerçekten öyle oldum çok korktum
0 oy
tarafından
Eşin hala o kardesleriyle konusuyorsa yaziklar olsun senin cocugun hayatini mahfetmisler madem ilgilenmicekler neden duzenini bozdurdular sana nasil odicekler bunun hakkini ya 
(504 puan) tarafından
İkimizde gorusmuyoruz ama o illaki görüşür sonuçta kardeş yanı ama ben asla yüzünü bile görmek istemiyorum
0 oy
tarafından
Bu devirde kimseye güvenip yola çıkılmaz. Zaten baştan belli etmişler kendilerini guvenmekle hata etmişsin sende kabul ediyorsun. Neyse acı olmuş ama tecrübe edindin bir daha kimseye guvenmezsin. Olan olmuş zaten artık önüne bak geçmişi düşünme. Alırsın eşya yine.
(504 puan) tarafından
İnsallah
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun kendi elin varsa kendi başını kendin kaşıyacaksın canım doğumda banada destek çıkan olmadı çok zor ama rabbim saolsun içime o cesareti verdi herşeyini yapabildim bebeğin ama kendim dinlenemedim sütüm kesildi çalışmaya başlayabilirsen çalış derim biraz bebeğin büyüdüğünde kendi yuvanızı baştan yap ve eyvallah  deme kimseye bu kendi ailen olsa bile kazıyarak bir yerlere elbet gelirsin ama eşinin ailesine tavrın hep bu yönde olsun eşinde öyle yapsın tabi
(504 puan) tarafından
Çok digru
0 oy
tarafından
Böyle bişey yaşamadım ama ben 30 yaşıma gelince anladım kimseye güvenmemeyi bi ise kalkiscaksam önce kendime guvenmeliyim eşime bile güvenmem. O saflık o iyi niyet duyguları yüzüne gülen herkesi iyi insan sanmalarım bitti. Büyüdüm gerçekleri gördüm ama nasıl gördüm acı çekerek gördüm . Sende sıkıntı çekerek görmüşsün bundan sonra daha temkinli ol 
(504 puan) tarafından
Daha kimseye guvenmem
0 oy
(952 puan) tarafından
Aynı durum bende de var. Düğün olmadı eşim ailesi yüzünden kuru nikah. Hadi onu geçtim sizi tekrardan bunlara güvenmeniz hata. Eşin neyse ama sen ben gitmem diye diretseydin tek gidecek hali yoktu ama bebek için diyorsun anlıyorum senide bende gurbetteyim benim annemde aynı senin annen gibi. 3 gün kaldı lohusayken kovdum anamı ahahaha

Üzülme olan olmuş para biriktirin topsrlanın herşeyin zamanı var allah daha büyük dert vermesin
(504 puan) tarafından
Evet inşallah olur yine bigun
0 oy
tarafından
Valla canım geri döndüğünüz için sevindim. Şahsi fikrim şu kötü eş tarafı olanlarla dip dibe olacağıma onların kahrını çekeceğime ikinci elde oturmayı tercih ederim. Tabiki her gönül ister güzel olsun temiz olsun lüks olsun önceki tercihim rahatlıktır. Kötü olmuş acemilik zamanına gelmiş bir hata olmuş işte. Allah beterinden korusun. Olan da olmuş sıkma canını. 
(504 puan) tarafından
Öyle canım haklisin
0 oy
(3,534 puan) tarafından
Ah canım benim keşke düzenini hiç bozmasaydın. Her şey sil baştan olmuş ama bu sefer düzenin kalmamış tabi. 
0 oy
(14,130 puan) tarafından
Uyu gerçekten çok zor şehir değiştirmiştim bir de eşinin yerinde olsam güzel agizlarinin payını verirdim tepkisi ne oldu çok merk edyrum
0 oy
(9,638 puan) tarafından
Herseyden bi ders çıkarıp yoluna bakman lazım bundan da vardır Bi hayır Rabbım beterinden korusun 
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Kendin etmisin kendin bulmussun cnm ne diyelim ders olsun bidaha kimseyi dinleyip düzenini bozmw

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 265 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
4 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 245 göst.
27 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu

411,070 soru

12,373,424 cevap

42,611 kullanıcı

Kategoriler

...