18 de evledim 19 da anne oldum 21 de anne oldum şimdi 23 yaşındayım 5 aylığım, eşimi çok seviyorum elhamdülillah olduğum yerde hiçbir akrabam yok annem gil iki sat uzaktalar ne onlar ne ben ha deyince gidemiyoruz, eşim le ilk iki üç yıl çok sıkıntı lar çektik hep boşandı bosanicam deidm ama anlasmazlikalrdan büyük sıkıntılarimiz yoktu ama şiddeti vardı malesef aslında anlatmak istemezdim ama burnumu kırdı bnei motordan aşağı atı Bi anda bana vurmak isterken, şimdi beş yıllık evliyim çok uğraştım hiç vazgeçmedim hep sevdim uğraştım çünkü onu bırakmak istemezdim şimdi arkadaşlarıyla maç a gitti şükür kötü alışkanlığı yok kötü bıseyi yok bazı şeylerde ben görmüyorum ama okdar ugrasimin cabamim sonucunu aldım şükür, çocuklarını çok sever ilgilenir benide çok sever ilgilenir birsey olsada kırmaz artık birsekilde gönlümü almaya çalışır hersey zamnala düzeliyor ben birine bakıyorum birine o bakıyor beraber saat 11 den sonra birbirimizle ilgileniyoruz olsun yan yanayız seviyoruz düzeldi de elhamdülillah