Hanımefendi ben 3 kere covid oldum. Sonuncusunda hamileydim. İlkinde henüz hiçbir aşım yoktu. Ağrım o kadar çoktu ki ölüyorum sandım. Malesef kendi kız kardeşime bulaştırmışım. Annemle babama geçmesin diye onu kendi evime getirdim. O halimle hem eşime hem kız kardeşime baktım. Sıkma portakal sularından, tavuk çorbalarına, ilik kaynatmalarına kadar. Her gün mutlaka ağlaya ağlaya kendi işimi gördüm. 193 boyunda 100 kilo kocam var ayağa kalkacak hali yoktu ben sırtlayıp yıkadım. Kardeşimi de. İki tane görümcem var ikisinden de en ufak birşey ummadım. Herkese kapıma dahi gelmeyin dedim. Covid bu şakası yok. Apartman komşularımı dahi uyardım. Pozitif çıktığım gün telefonla dezanfektan şirketini arayıp apartman boşluğunu ve katları temizlettim. Herşeyimi getirden söyledim. Bana böyle covid olmazsınız, dışarı çıkmayın triplerine falan girmeyin. Sağlık çalışanıyım ben. En başından beri bu pisliğin dibine kadar içindeydim. Allah'a şükür hiçbir zaman milletin yapmak zorunda olmadığı şeyler için, sosyal medyada arkasından dedikodu yapmadım. Elim ayağım tutsun yeter şükür.