Canım öncelikle tam kaoanmadim deme. Bosver elinden geleni yapıyorsun bu bile güzel. Keşke herkes elinden geleni yapabilse de milletin kıçına kadar görmesek...
İkincisi bak vicdanım el ermiyor diyorsun bu bile aslında senin Allah tan uyandığını gösterir bi insana yakışan en güzel şeydir vicdan
Üçüncüsü sıkıntıların varmış, bu sıkıntıları Allah a yönelerek atmaya çalışırsan inanki daha çok huzur bulursun. Ne bilim namaz kıl iki rekat sıkıntın gitsin diye otur ağla nasılsa Rabbım içinden geleni biliyor.
Şimdi ben sana acil diyemem böyle bi günaha giremem ama madem kapanmışsin elinden geleni yapmaya çalışıyorsun devam ettir . Belki ilerde belli mi olur tam kapnmak dediğin neyse onu yaparsın.
Bak kuzum bu dünya 3 günlük bir dakkamizin bile garantisi yok. O yüzden Allah için ne yaparsak bize kar. İnsanlara bakma belki çevren hep açık onlara özeniyorsun ama inan ki o mezarın içinde sen kalacaksın sadece ve sen kendi yaptığında sorumlu tutulacaksin.
Ha şunu diyim şimdi yanlış anlamasınlar her kapalı cennetlik demiyorum insan icinj de gözünü de dilini de kapatmalı. bende açık bi insanım ama elimden geldiğince namazımı kılarım, kimseyi kırmamaya calisirim, yani nebilim madem o başörtüyü taktın devam ettir bence.