Belki hatırlayaniniz olur iki senedir buraya yazıyorum o kişi sürekli pis videolar falan izliyordu baziniz normal dedi baziniz olmaz dedi gerçekten de olmadi ne yaptıysam ne ettiysem düzelmedi en son iki yaşında bebeğimin odasında p..o izlerken yakaladım üstelik bebeğim uyanık kan beynime sıçradı hemen çocuğu kucakladım dedim gidiyorum nöbetçi ne varsa yeter bana sil ah çekti ölümle tehdit etti uzaklaştırma kararı verdiler elimde ekran görüntüleri falan vardı daha öncekiler hatta bir kaçı buraya atmıştım son zamanlarda ensest mi neyse o tarz izliyordu psikolog bile çare olamadı bugün açtık davayı bunları inkar etse bile diğer görüntüler var elimde bunlar için ayri birde siz bile görseniz benim evlilik öncesi ve sonrasi halimi nasıl yipranip tanınmaz hale geldiğimi ne çektiğimi anlarsiniz ben hep çocuk için sabrettim ama çocuğumun yanında bunu izleyen adam Allah korusun yarın gözü dönüp kötü sehler yapmycagi ne malum keşke en başından boşansaydim iş bu raddeye gelmeden birde çocuğunu. Odasına kamera taktırmıştm ben o izleyeceği zaman fişini cekmis üstelik gece de annemin kaldığı odada izlerken annem görmüş evime bir musluman gelmiyordu herkes korkuyordu elli defa söyledim anneme birşey olmaz umursama şimdi benden önce o dedi keşke baştan sahip çıkaydnz dedim ama neyse bundan sonra hayırlısı olur inşallah avukat bana vatsaptan yazdı onayliyorsan hemen açıyorum tamam dedim oda kendine avukat tutmuş anlasmaliyi kabul etmedi neyine guveniyorsa bana dedi giderken istediğin yere git p..izledi diye kimse beni suçlu bulmaz o benim günahım çocuğu da haftada iki defa gösterirler diye ama ben dedim gerekirse bana tazminat vermesin çocuğumu dehil bir gün bir saat saniye bile göremesin Allah büyüktür elbet biz ne yersek bebek te onu yer açlıkla yoksullukla yaşaması o pislikle kalmasından iyidir