Selam kızlar canım çok sıkkın anlatacak kimsem yok bende buraya yazıp içimi dökmek istedim 6 yıllık evliyim 2 tane çocuğumuz var eşimle görücü usulü evlendik birbirimizi sevdik evlendikten sonra sürekli ayrı kaldık ben kayinvalide yanında kaldım calismaya gitti vs vs sürekli ayriydik şimdi düzenli bir işimiz var hep yan yanayiz ama eşim bana karşı soğuk sarilmak istesem yorgunum deyip beni itekliyor birde oyun takıntısı var sürekli eve gelince oyun oynuyor gelip bir kere bile kendiliginden sarilmiyor bana ben yaklasincada yorgun olduğunu belirtiyor bugün sabaj bulasiklari yikarken parmağımı kestim eşim tv izliyordu çağırdım bi bakarmsn diye üç kez seslenmeme rağmen gelmedi sonrada ben sinirlenip gittim yaziklar olsun dedim benim senin gözünde hiç değerim yokmus diye ağladım sonra gelmis bakiyim neresi kesilmis ben yalan söylüyorum git başımdan dedim ve sanki ben sucluymusum gibi küstü gitti bende ona küstüm ve konuşmuyorum uzun zamandir bu ilgisizligi beni yormustu zaten sabahki olayda tuzla biber oldu bana bi akıl verin ben napmaliyim ayrilmaya kalksam bana sahip cikacak kimse yok işim yok yani bi gelirim yok çok caresizim insan evlendigi kadina neden ilgi gostermez seni seviyorum demek çokmu zor birgün de agzindan duymadim linclemek için gelmeyin lütfen bu satirlari buraya yazarken ağlıyorum bana dua edermisiniz Allahim içimi ferahlatsin uzun oldu hakkınızı helal edin