+1 oy
386 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Nerede nasıl başlanır bilmiyorum... Eşimi çok seviyordum kızlar. Baya uzun zamandır tartışıyoruz eşimin huylarını uzun uzun anlatamayacağım kısacası narsist bir kocam var. Herhangi bir açığını yakalamdım evden işe işten eve tek sıkıntı en ufak iğne ucuna bile beni suçlar küçük düşürmeye ezmeye çalışır.... Ve ben artık ona karşı eski duyguları hissedemiyorum. Eskiden öl dese 1 saniye  düşünmezdim ama şimdi umurumda olmuyor. Her tartışmada istisnasız çabalayan çırpınan ağlayan  ben artık tek bir göz yaşım bile gelmiyor. Her tartışmayı ben sonlandırmp çalışıp çaba gösterirdim o takmazdı beni, şimdi o yapıyor aynısını ama  çözmek dahi gelmiyor içimden. Çok soğudum. Ama neler atlattık nelere sustum bağırdım çağırdım (çözmek için) ama şimdi gıkımı bile çıkarmak istemiyorum. Asla özür dilemeyen ve hatasını kabul etmeyen bir eşim var kavga ederiz beni suçlar kalbimi o kadar kırar ki sonra hiçbir şey olmamış gibi dememiş gibi benimle konuşmaya çalışıyor. 3 4 gündür kavgalıyız konuşmaya çalışıyor sohbet etmek istiyor, önceden en istediğim şey buydu böyle davranması tartışmadan sonra konuşması tamam özür falan dilemiyor ama en azından gelip konuşuyor eskiden günlerce yabancı gibi davranırdı bana. Ama şimdide ben  istemiyorm :( hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Neden böyle oluyor. Onu görünce bile hiçbir şey hissedemiyorum eskisi gibi. daha 2yıllık evliyiz böyle olsn istemiyorum nası düzelir nasıl eski hayatıma geri dönerim onu sevdiğim onu görünce bişyler hissettiğimm. Derdimi inşallah anlatabilmişimdir. Kusura bakmayın uzun oldu :(

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Akıl akıldan üstündür. cvp vermeden geçmezseniz en azından buna sevineyim :) 
(659 puan) tarafından
Bir cam bardağını al eline ve o bardağı yere atıp kır sonra geç karşısına ondan özür dile aslında niyetin onu kırmak olmadığını şöyle parçaları eline alıp tek tek yapıştır bak bakalım eski hâlini alacak mı he sende tam bu şekilde kırılmış üzülmüş ve yıpranmış Bir kadınsın oyuzden bilinçaltın yaşadıklarını unutana kadar eski hâlini almaz hiç birşey 6 senelik evliyim yaşım 25 6 senelik evlilik oldu bana 6 asir
tarafından
Gerçekten çok doğru. Biz kadınlar olarak erkekler tarafından hep sınanmak zorundamıyız. Bu haksızlık :(
(659 puan) tarafından
Valla kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ayrıca biziz birazda kendimizi onlara ezdiren çünkü sanki erkek yoksa hayat yok o para vermesse aç kalırız kıyafet almassa çıplak kalırız düşüncesini onlara verdiğimiz için naparsam yapayım çekmek zorunda hiç birşeyini eksik etmiyorum bana muhtaç kafasindalar halbu ki HOŞT KÖPEK SEN KİMSİN HAYATIMDA ŞEN YOKKEN DE BEN DOYUYORDUM GİYİNİYORDUM DA yani demek istediğim çokta şey etmemek lazım nekadar adamlarsa okadar kadın olmayı bilirsek kapımızda beklemeye biz değil onlar mecbur kalır
(659 puan) tarafından
Çünkü ERKEK ACİZDİR 20 YAŞINA KADAR ANASININ ELİNE BAKAR 2O YAŞINDAN SONRA KARISININ ELİNE BAKAR ..
-Reklam-
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Yıpranmışsın gönül kırgınlığı başka bişeye benzemez böyle soğutur insanı.. Beraber bişiler yapnaya çalışın baibaşa tatile falan çıkın mesela bir gün bile olsa ev ortamından uzaklaşın biraz iyi gelir 
tarafından
Eşim işten başka bir şey düşünmediği için ne tatil olsn ne tek bir özel günümüz olsn kutladğı bile olmadı
(1,847 puan) tarafından
Biraz zmanayırmalı sana yoksa iyice hissizleşeceksin
0 oy
(7,035 puan) tarafından
İşte boykehisiszlesince kıymete biniyirsun ama ne fayda iş işten geçmiş oluyir 
tarafından
Gerçekten öyle ama o kadar donuk birine dönüştüm ki ben bile kendimi tanıyamıyorum
0 oy
(88 puan) tarafından
Hissettiklerini  Birşeyleri onunlada çözerek konuş aynı şeyleri yaşadım evliliğimde ilkin ama onu sonraki yaptıklarıyla da içimde affedemedim önceki soğukluklarla birlikte evliliğim bitti. Belki senin anlattığın noktadayken konuşsaydım açık açık hislerimi anöatsaydım, ben ben olup kendimden, yaşadığımız olaylardaki tepkisizliğim kendimi boşvermişliğim belkide o kadar kopup dağılmazdık, sonrası kavga şiddet en son aldatma. Ama sende farklı durum, narsist eş sıkıntılı gerçekten yoruyor ama youtubeta videolar iletişim dilinde onlarla konuşurken kullanabilceğimz kelimeler hitaplar falan. Kelin ilacı yokki ne diyim bacım ama bir zamanlar beni anlatmışsın
(88 puan) tarafından
Baba evine geldiğim 2.kez ertesi gün açtım davayı yandı tutuştu nasıl nasıl ama yalvarmalar sülalemi aradı, arayın ... Benle konuşsun eşimi sevyorum çocuğumu seviyorum diye, bir gün boşanma arefesinde ansızın il değiştirp baba evime geldi gözümün önünde hüngür hüngür ağladı pişmanım diye yapmıycam diye, sevgimin bttiğinden değil ona olan inancımın bitmesinden, değişceğine olan umudumun zerrece  olmayışından, ve aldatmayı kabullenemedim kendime bu kötülüğü yapamadım bacım. Bitti gitti 6 yıllık emeğim, evim, düzenim, eski neşeli mutlu ben, insanlara olan güvenim bitti bacım
(88 puan) tarafından
İnşallah siz iyi olursunuz
tarafından
Çok üzücü Bi durum :( Allah yardımcın olsn inşallah. Gerçekten okurken kendimi okudum psikolojik olarak hiç iyi değilim sırf bu sebepten dolayı boşanmaya kalksam herkes bana gülücek ufak Bi sorun sanacaklar ama kendi aklımdan oluyorum psikolojim çöktü. Kendime bebeğime evime yuvama nasıl sağlıklı bir anne eş Bi birey olucam bu şekilde. Bunu düşünüyorum. Kimse 4duvar arasında olan biteni bilmiyor ağızlarına akıllarına ne gelirse yargılıyorlar. Bazen boşanmayı düşünüyorum ama Kimse bana hak vermez ki bu sebeplerden dolayı :(
(88 puan) tarafından
Eşini al karşına konuş bir evlilik terapistinden yardım alın bn ilk baba evine döndüğümde onun aldatmasını yakalamamıştım o zmnlar, dedim ki iki şartım var kabul edersen döncem dedim ilk şartım terapistti ikinciside atanmak istiyorum mesleğimi yapmak istiyorum du. Kabul dedi eve döndüm, kitapları aldı cahil insan ama dalga geçiyordu nasılsa atanamıycan diyordu, terapist işide yalan oldu 1,5 ay sonra aldatmasını yakaldm falan...
(88 puan) tarafından
Ve babamın evine ilk gidip döndüğümde tepskisi sana ne oldu sen değişmişsin dedi. Hayır dedim bu benim artık böyleyim hissetklerimi söylüycem. Fazla fedakarlığım fazla vefasızlık getirdi sana ben yoruldum demiştim. Şok geçirmişti bu çıkışlarıma çünkü son 2 yıl ot gbi ruh gibiydim oğlum olmasaydı bilmiyorum artık Rabbim affetsin çok yanlş şeyler düşündüm zamanında düşünki o kadar geçmiştim. Sonra dedim yeter bu hayat benim şimdi de ayrı bir hayat mücadelesindeyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(4,597 puan) tarafından
Eee ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmis sen esininki o hesap kaçan her zaman kovalanır 
tarafından
Bu sefer baya kaçıyorum sanırım.. Yavaşlamakta gelmiyor içimden
0 oy
tarafından
Kaçan kovalanlr 1. 

2. Dediğin gibi çok çabalayıb da artık salı vermişsin. Çabalayınca noluyor kendimi yıpratıyorum demişsin ve iyi ki artık kendine değer veriyorsun. Kimse srnden kıymetli değil.
tarafından
Gerçekten değil. Bu son cümleni daha 3 gün önce mesajda eşime attım
(Sen bana değer vermiyorsun. Artık şu saatten sonra ben kendime değer veriyorum. Kendimi de ezdirmem ne sana ne ailene) ve artık kendimi seviyorum kendim ve oğlum için yaşamak istiyorum tek gayem oğlum iyiki var
0 oy
tarafından
Saliha erdimin bı sözü var çok hoşuma gider " gülü soldurduktan sonra su vermek neye yarar"  
tarafından
Gerçekten öyle :(
0 oy
tarafından
Bende seninle tıpa tıp benzer durumu yaşıyorum şuan ama ben aşırı sinirli birisiyim sinir hastasıyım evlendikten sonra kendimi frenlemeye başladım bu yüzden her kavgada çekip başka odaya gidiyorum oğlumu alıp sinirden ağlıyorum aglamasam ortalığı indiricem biliyorum ama eşimin umrunda bile değil bizimle ilgilenmez bizimle gezmek istemez hep işten eve evden işe sürekli ya telefonla oynar yada uyur mesela bugün sabah işten geldi 11 de yattı sabah hala uyuyo bı ara kalktı teliyle oynadı biz kapının önüne çıktık oğlumla o içeriye geçti gelmedi 15 dk falan oynadık hava aldık geldik biraz çocukla ilgilensin sevsin diye çocuğu yanına getirdim teli elinden gene bırakmadı biktigini söyledi çekti sigarasını içti gitti geri yattı bende o böyle yaptıkça aşırı soğuyorum ve sevgimin azaldığını hissediyorum oğlum için sabrediyorum yoksa çeker giderdim kendime yeni bi hayat kurardım ama oğlum olunca onu görünce babasına olan sevgisini düzelir diye kendimi avutuyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 267 göst.
18 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Nisaenes2022 (97 puan) tarafından soruldu
+4 oy
56 cevap 1,990 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 939 göst.