0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (1,350 puan) tarafından
Barbunya atcam buzluğa haşlayıptami atayım yoksa çigdenmi atayım 

4 Cevaplar

0 oy
(54,323 puan) tarafından
cigden ayıklayıp koyuyorum ben
(1,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,818 puan) tarafından
Ben hep çiğden koyarım pişirmeden önce haşlar kara suyunu atarız biz.
(1,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim kaynanam da biraz ala diri olcak şekilde haslayip atiyomus bende sizede sorayım dedim
0 oy
(8,459 puan) tarafından
Çiğden atıyorum ben.
(1,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Post çıksın 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 286 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asbt (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
7 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Asabii (880 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 84 göst.
20 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,668 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 101 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,480,685 soru

24,227,535 cevap

338,998 kullanıcı

...