0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (1,314 puan) tarafından
Barbunya atcam buzluğa haşlayıptami atayım yoksa çigdenmi atayım 

4 Cevaplar

0 oy
(52,719 puan) tarafından
cigden ayıklayıp koyuyorum ben
(1,314 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,809 puan) tarafından
Ben hep çiğden koyarım pişirmeden önce haşlar kara suyunu atarız biz.
(1,314 puan) tarafından
Teşekkür ederim kaynanam da biraz ala diri olcak şekilde haslayip atiyomus bende sizede sorayım dedim
0 oy
(8,242 puan) tarafından
Çiğden atıyorum ben.
(1,314 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Post çıksın 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 235 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asbt (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 67 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 409 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde MutluSakine (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
4 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,440,038 soru

23,674,157 cevap

309,777 kullanıcı

...