0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (1,337 puan) tarafından
Barbunya atcam buzluğa haşlayıptami atayım yoksa çigdenmi atayım 

4 Cevaplar

0 oy
(53,796 puan) tarafından
cigden ayıklayıp koyuyorum ben
(1,337 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Ben hep çiğden koyarım pişirmeden önce haşlar kara suyunu atarız biz.
(1,337 puan) tarafından
Teşekkür ederim kaynanam da biraz ala diri olcak şekilde haslayip atiyomus bende sizede sorayım dedim
0 oy
(8,280 puan) tarafından
Çiğden atıyorum ben.
(1,337 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Post çıksın 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 253 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asbt (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 88 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 464 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde MutluSakine (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
4 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,466,668 soru

24,034,002 cevap

328,830 kullanıcı

...