0 oy
2,206 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Ismimi vermek istemedigim icin baska hesap actim saygi ile karsilarsaniz sevinirim ♡ Daha 4 yillik evliyiz o ana kadar en ufak suphe guvensizlik vs yasamadim cokama cok iyi uzerime dusen ilgili sevgisini gosteren cbalayan gonul alan gayet guzel bi eşti. 1 tane cocugumuz var. Daha sonra is yerinden cikti baska bi ise basladi orda da calisan 1 kiz vardi. Ilk 1 hafta falan hersey normal devam ediyodu daha sonra biseyler degismeye basladi bu zamana kadar bensiz disari cikmayan adam is yerindekilerle bana yalan soyleyerek sehir disina gitti yemege. Tabi ben inanmadim suphelendigim icin ve kendisi cok belli ettigi yalan soylemeyi beceremedigi icin anladim surekli aradim yazdim tamamen emin olunca kufurleri bastim saydirdim. Daha sonra tavirlari bana olan davranislari degismeye basladi ilgisi kalmadi isten gelince surekli telefon elindeydi ne cocuguna ne bana vakit ayiriyodu normalde telefonla ilgilenmez bile neyse ben kurcalayim diye aldim ki sifre degismis. Tabi ben kavga ettim noluyoz hayirdir sendeki bu degisiklik ne kim var hayatinda falan dedim israrla kimse yok dedi benden baskasi mivar diye sordugumda yok dedi yalan soylemeyi beceremedigi icin goz goze yuz yuze konusmak istedim mesaj attim isteyken. Eve geldiginde konusalim diye aldim karsima konusuyorum kim o kiz supheleniyorum var bisey falan diyorum yok diyo kimse yok ben yapamam oyle bisey diyo ama gorseniz gozleri doluyo yuzu kipkirmizi oluyo ve gozlerimin icine bakamiyo. Biri vardi yuzde yuz emindim o halinden. Neyse iste uzun hikayeama kisa kesmek istiyorum cok uzun detay var. Aradan 1 bucuk ay gecti o sureci anlatmak icimi dokmek isterdm ama uzun. Sonunda telefon elinde gilm izlerken acik kalmis uyumus aldim kurcalayim derken mesajlari gordum is yerindeki kizla mesajlasmalar 1 bucuk aydir. Suphelerimde hislerimde yanilmamisim. Kiz buna resimlerini atmis bu hic atmamis kendi resmini. Kiza hep demis ki bosancam sevmiyorum seni seviyorum kizinda sevgilisi varmis bu arada. Bunlari kendi telefonuma attim dosya olarak. Kizin numarasini alip mesaj attm yarin oraya geli senin agzina s.cicam diye. Hemn panik yapti ben istemiyodum kocan cok israr etti demeye. Zorla mi öpüştün o zaman dedim. 1kez de opusmusler is yerinde..kocam uyandi geldi agzima geleni saydim o o.rsbu icin sen 1 bucuk aydir hadi beni gectim su cocuguna bile ilgini sevgini esirgedin isten gelince liseli ergenler gbi telefona gömüldün cocugun yuzune bakmadin utan babaligindan falan derken baya saydirdim sinirlendm agladim. Aldi telefonu resimleri mesajlari numarasini falan sildi telefonu sifirladi hattini kirdi atti ayrilcaktim yemin ederim bin pismanim kendimden utaniyom falan dedi. Ben ta benim gozlerime bakamayisindan gozlerinin dolmasindan yuzunun kizarmasindan anlamistim boyle bi b.k oldugunu dedm ayrilcam dedim ayrilmamak icin elinden geleni yapti ne desen haklisin yaptm bi hata falan dedi ama hic bi soyledigi umrumda degildi canm cok yanmisti o mesajlar kafamdan gitmiyo silinmiyo. Neyse iste ben davaacicam bosancam dedm aradan 1 hafta gecmeden hamile oldugumu ogrendim kocam yalvardi yakardi bosanmamak icin pismanim dedi surekli bidaha olmicak falan filan hamile kalmisim ama o kizla konusmadan once bebek 2 bucuk aylikmis meger. Oyle derken bosanmaktan vazgectim. bebegim dogdu buyuyo aradan aylaar gecti ama  rski sevgim yok saygi bile gosteresim gelmiyo ilgi gostermiyorum cinsellik konusunda zaten hic bi sekilde istrmiyorum tavrim net. Acik acik soyluyorum da yuzune utansin diye. Kocam o gunden beri ne sevgisini ne ilgisini eksik etmedi eski haline geri dondu bir dedigimi ikiletmez o telefon sifresi degismeyi birak telefonu eline dahi almaz artik surekli suphelenir bisey sorarim bilerek masus hemen yeminler eder af diler yapmam bidaha yapamam guvenmemekte haklisin nasil guven vericem bilmiom ama bidaha yapamam der hep. Şuan ona karsi sevgim yok saygim da yok. Hersey mukkemmelken bi anda mahvetti hayatimizi asla ama asla affetmedigimi affetmicemi surekli soyluyorum. Icimi dokmek istedim cok bunaldim sıkıldım sarilir oper sever film izleyelim gezelim sunu yapalim bnu yapalim der eskiden sevincten gozleri guleñ ben simdk eglenemiyorum bile birlikte konsere gittik biraz olsn yuzum gulmedi icimden gelmiyo. Bosanmamakla hata mi yaptim bilmiyorum hamile oldgmu ogrenince vazgecmek dogru muydu bilmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz ki bu durumda. Ben bitmis haldeyim ne onu affedebiliyorum cunku cok seviyodum ne de kendimi affedebiliyorum ondanbosanmadigim icin 

57 Cevaplar

0 oy
(1,593 puan) tarafından
Aldatan koca en çok bu şekilde kabul edilir sözünde durması senin eski güvenini kazanmaya çalışması aslında olması gereken normal bir hareket ama burda görüyoruz ya neler neler onların yanında çok iyi geliyor senin de Allah yardımcın olsun canım inşallah tekrar ısınırsın eşine sana burda öyle kolay demişler ki boşa gitsin ama çocuklarını düşünüp gitmedin ya inşallah sende pişman olmayacaksın kardeşim.. Allah evinde eşin ve evlatlarınla ağız tadı huzur versin ❤️
(1 puan) tarafından
Amin canim amin. Ya bosanmak istiyorum hani cunku ona dadedim asla affetmedim affetmicem de hala affettirmeye calisiyo ama icimden ona karsi saygi sevgi ilgi hic bisey gelmiyo. Cocuklar olunca cidden is degisiyomus alirlar diye korkuyorum. Dusuncesi bile.mahvediyo icimi
(1,593 puan) tarafından
Kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum evlilik saygı ve sevgiden ibaret zaten bunlar bitince hiç bir anlamı kalmıyor senin ve çocukların için hangisi hayırlısısıysa o olsun canım ama dediğin gibi çocuk olunca insanın kendi hayatının da duygularının da bir anlamı kalmıyor.. senin için en güzel ve hayırlısını diliyorum canım
(1 puan) tarafından
Aminn Allah razi olsun :( ♡ cok haklisin valla evlat bambaskaymis bazen diyorum ya keske olmasalardi bosanirdim onlarda yipranmazdi falan sonra pisman oluyorum tovbe diyorum 1 gun bile ayri kalma dusuncwsi beni bitiriyo
(1,593 puan) tarafından
İnan bana bende de oluyor çoğu zaman keşke diyecekken kendimi tutuyorum, dilime getirmeyi bırak gayri ihtiyari aklimdan bile geçse kendimden nefret ediyorum .. Allah onların hatırına sana ferah kapılar acsin ve bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin ❤️
(1 puan) tarafından
Amin canim insanin icine huzur veriyo soylediklerin Allah razi olsun ♡
(1,593 puan) tarafından
Ahh canım benim biraz olsun iyi geldiyse çok mutlu olurum böyle zamanlarda birbirimize, hemcinsimize destek olmucaksak ne zaman olucaz ki ❤️  sende bana dua et Allah bizim gibi bütün kadınlara ferah kapılar açsın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbım yardımcın olsun çok üzüldüm adına ne diyeceğimi bilemedim:(
(1 puan) tarafından
Saol canm :(
0 oy
tarafından
Senin yerinde olsam belki yaptığını yapardım bilmiyorum ama artık yüzün bile gülmüyorsa o adamla kendine işkence çektirmek niye
(1 puan) tarafından
Avukat tanidiklari var arkadaslari. Alirlar cocuklari diye korkuyorum. Tek endişem kaygim yeminle bu. Biliyorm belirli yasakadaraneye verilmek zorunda ama yinede cok korkuyorum
0 oy
(34 puan) tarafından

Ah canım en başında gitmemişsin bırakmamışsın ki imkanın varken ailen dağ gibi arkandayken çocuklarını alamazlar neyse eğer ısınmıyorsan gerçekten olmuyorsa al eşini karşına gel anlaşmalı bosanalim çünkü benim sana karşı içimde zerre  sevgi saygı yok anlaşmalı bosanalim çocuklar içinde bir anlaşmaya varın öyle ayrılın canım bosanmazsan yaşın kaç olursa olsun bir yerden sonrası sevmediğin bir adamla birlikteliginde sana zehir olur sevgin yok bı bakmışsın gönlün bir gün birisine tutulmuş sonuçta yanındaki insnaa sevgin yoksa başkasına olabilme ihtimali var bu sefer sen suçlu hissedersin Allah yardımcın olsun ama nasıl durup onunla uyudun Rabbim kimseye göstermesin :(

(1 puan) tarafından
Cinsel anlamda bisey yok ona karsi olmadi da hic affedemiyorum cunku arkadas gbiyim evin icinde ailem arkamda evet ve belirli yasa akdar alamazlarda cocugu benden ama yinede koekuyorum bu korku cok kotu mahvediyo icimi ya ve zaten kocama bosanma konusunu actigimda o gun cocuklari da soyledigimde asla almam senden oyle bi kotuluk yapmam sana cocuklari da seni de yipratmam dedi guvenmiyorum da hemde babasinin da avukat arkadaslari var korkuyorum
(34 puan) tarafından
Cnm korkun yüzünden böyle yapma senin bir hayatın var çocuklarınıda almazlar eğer anlaşmalı olursanız bence konuşmalısın bu şekilde devam etmemeli yinede sen bilirsin sadece üzüldüm ama hani ayrılsam ailem yok değilsin ziyan olurum diyecek durumun yok belli ki sevgin yoksada hiç birşeyin sorun olacağını sanmıyorum Rabbim gönlüne ferahlık versin doğru yolu göstersin inşallah <3
0 oy
(235 puan) tarafından
Benden sana tavsiye uzatma fazla boşan. Yoksa ileride sende onu altacakmıssın gibime geldi. Fırsatın yok olsa varya karşına çıkan adam gibi birine aşık olman an meselesi. Zaten ağzınla itiraf ediyosun sevmiyorum cocuk için katlanıyorum diye. Nereye kadar aşk sevgi bitmişs ende bacım. Bence boşan. Böyle devam etmez.
(1 puan) tarafından
Ya gercekten kirici olmayin lutfen ya. Soyledigin lafa bak sende onu aldatcakmissin gibime geldi ne demek? Ben o serefsizligi yapmam ben ona cocuklarindan utan diye kiziyorum ayni pisligi kendim yapmam. Kimseye de bidaha guvenemem zaten guven sorunum vardi tamamen sorun oldu benm icin artik. Kendimden baskasina guvenmem. Cocuklari alirlar diye bosanmaya korkuyorum ama o pisligi de yapicak kadarkaraktersiz biri degilim
(235 puan) tarafından
Canım kırmak değil amacım yanlış anlaşıldım yada yanlış laf kullandım sanırım afedersin zaten aldatsanda haketmiş tabi oda yakışmaz dediğin gibi. Ben ilerisi için konuştum illa güveneceğin biri olacaktır şuan cocuklarından başka birşey düşünmüyorsun öylede olmalı. Ne diyim hakkından hayırlısı olsun evlatlarınla hep mutlu ol
0 oy
tarafından

Offf bacım içim gitti okurken yaa sana şunu yap bunu yap demeyeceğim ben olsam napardim onu diyim 

Ben olsam çocuklarıma iyi bakıyorsa benim çocukların evin ihtiyacılarini dört dörtlük güzelce gideriyorsa çocuklar büyüyüp okula başlayana kadar beklerdim eşimi gozetlerdim o zamana kadar bana bı yanlışı olmazsa belki affederdim ama belki yok ben unutamdim onca sene sonra dersemde çocukları okula gonderilp bı iş bulur çalışırdım onuda deff ederdim hayatımdan 

Bundan sonrası artık senin insafına kalmış kalbinin sesini dinle :ermm:

(1 puan) tarafından
Su sekikde anlatiyim benim ve cocuklarin ihtiyaclarini her sekilde karsiliyo asla lafini bile etmez suan 1 sene olcak nerdeyse hâla affettirmeye calisiyo ama asla affedemiyorum. Sevgi saygi ilgi kalmadi icimde ona karsi ama cocuklar icin de sabrediyorum oyle bombos yasiyorum
tarafından
Bomboş olurmu canım sen çocuklarına bakiyirsun bütün sevgini ver onlara annesi ❤️
Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah
0 oy
(403 puan) tarafından
Boşanmamakla hata yapmisin canim imkanının varsa bırak öpüşmek nedir utanmaz ya 
0 oy
(403 puan) tarafından
Boşanmamakla hata yapmisin canim imkanının varsa bırak öpüşmek nedir utanmaz ya  kendine yazik
0 oy
tarafından
İhanet eden bir adama ısınmamalısın zaten 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Affediyorsan affet yoksa hayatı kendine zehir edersin 
0 oy
(415 puan) tarafından
Buradakiler için boşan demesi kolay kimsenin dolduruşuna gelme bence yaşadıkların çok kötü sarsıcı tabiki güvenmemekte de haklısın ama baştan şans vermişsin zaten bence çocukların için devam et  ama son kez.. Rabbim bi daha yaşatmasın ama eğer öyle birseyini yakalarsan o zaman kimse birsey diyemez sana
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Sen madem yola devam kararı aldin bu konuyu unut.ve ona jhi davran asla konuainj açma çünkü bir müddet sonra sana öyle yaklasmayi surdurmyeceek onu itiyorsun. O itildikce yeni kapılar açılacak ona . Bu defa yaklama Samsun'da olmayacaktır.
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Üstünden ne kadar zaman geçti belki zamanla affetmesen bile alışırsın ama gerçekten çok zor bu şekilde erkekler affedilir unutulur sanıyor ama hic vir kadinin unutcagini affetcegini sanmıyorum 
0 oy
tarafından
Harama bulaşmış bi kere bacım, devamı gelir, haram tatlı olur çünkü .

Halbuki s.alak, diğeriyle hadi diyelim evlendi e ondan da soğuyacak eski heyecan kalmayacak yuvasını yıktığıyla kalacak mal.

Sadakatsizdeki volkan gibi, başta sevgilisi ön plandaydı,sonra karısından ayrıldı onunla evlendi ama tüm heyecan bitti, eski karısının b.kunu yemeye başladı.

Bunlar hep böyledir ama ne ayrıl derim ne de ayrılma.

Yaşayan sensin,ne yapacağını ya da ne yapacağını en iyi sen bilirsin 
0 oy
tarafından
O kızla ondan sonra birlikte çalışmaya devam etmişler mi ? Boşan demek kolay farkındayım ama sende gururlu bi kadınmışsın keşke boşansaydın elinde deliller varmış donuna kadar alırdın. Ben olsam duramazdım. Senin bildiğin bi kere öpüşmüşler. Üzgünüm ama o iş öyle olmuyor. Koca insanlar sevgiliyse mutlaka yatıyorlar bunu ister kabul et ister etme ama 2 ,2 dört olması gibi bişey bu . Keşke ayrılsaydın ya çok üzüldüm bence eline telefon almaması aldatmadığını göstermiyor yapacak olan her türlü yapar hele birkere yapan bi kere daha kesin yapar gibi geliyor bana bilemiyorum 
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Canım sende hersey bitmiş devam.etmekte hata yapmışsın bence 
0 oy
(788 puan) tarafından
Ahhhh bu anneler çocukları için her fedekarligi yapıyor erkekler ise uçkuru için yemediği b.o.k.kalmiyor. canım belki zamanla düzelir sin ama yinede yapamıyorsan kendine eziyet etme inşallah düzelir kocan hala aynı iş yerindemi öyleyse sıkıntı 
0 oy
(347 puan) tarafından
okurken kendi başıma gelmiş gibi okudum benim en ince çizgim belki basıma gelmediği için bu kadar rahat konuşuyorum bilemiyorum ama ben asla asla asla kabul etmzdim insanın o şüphe ile yaşaması daha zor bir daha yapar mı ise diye gitti acaba işe mi gitti ..gibi vs vs süphem olur 

allah kolaylıklr versin
0 oy
(3,899 puan) tarafından

Bana ilk defa burda okuduğum bi konu uydurmasyon geldi:pouty: ya da aldattığı zamandan sonra baya bi zaman geçtiği için anlatırken artık biraz anıları farklı hatırlamaya başlamış olabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun ne diyim

0 oy
(1,618 puan) tarafından
Bilemedim şimdi canım... Ama bi kere affetmişsin ne diyim ki

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 733 göst.
18 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,765 göst.
18 Aralık 2022 Aile kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 301 göst.