Ah canım en başında gitmemişsin bırakmamışsın ki imkanın varken ailen dağ gibi arkandayken çocuklarını alamazlar neyse eğer ısınmıyorsan gerçekten olmuyorsa al eşini karşına gel anlaşmalı bosanalim çünkü benim sana karşı içimde zerre sevgi saygı yok anlaşmalı bosanalim çocuklar içinde bir anlaşmaya varın öyle ayrılın canım bosanmazsan yaşın kaç olursa olsun bir yerden sonrası sevmediğin bir adamla birlikteliginde sana zehir olur sevgin yok bı bakmışsın gönlün bir gün birisine tutulmuş sonuçta yanındaki insnaa sevgin yoksa başkasına olabilme ihtimali var bu sefer sen suçlu hissedersin Allah yardımcın olsun ama nasıl durup onunla uyudun Rabbim kimseye göstermesin
Offf bacım içim gitti okurken yaa sana şunu yap bunu yap demeyeceğim ben olsam napardim onu diyim
Ben olsam çocuklarıma iyi bakıyorsa benim çocukların evin ihtiyacılarini dört dörtlük güzelce gideriyorsa çocuklar büyüyüp okula başlayana kadar beklerdim eşimi gozetlerdim o zamana kadar bana bı yanlışı olmazsa belki affederdim ama belki yok ben unutamdim onca sene sonra dersemde çocukları okula gonderilp bı iş bulur çalışırdım onuda deff ederdim hayatımdan
Bundan sonrası artık senin insafına kalmış kalbinin sesini dinle
Bana ilk defa burda okuduğum bi konu uydurmasyon geldi ya da aldattığı zamandan sonra baya bi zaman geçtiği için anlatırken artık biraz anıları farklı hatırlamaya başlamış olabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun ne diyim
1,512,050 soru
24,664,202 cevap
366,893 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın