0 oy
1,271 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Eşimle tartıştık ve bana ****** git dedi gitmezsen namusuzsun dedi bende kızımı alıp amcamlara gittim ve tüm ailem eşimin bana şiddet uyguladığını ve kovdugunu duydu babam beni arayıp sakın gitme ben gelip seni getiricem dedi bugüne kadar ben sana el kaldirmadim o nasıl kaldırır fln bağırdı çağırdı ağladı gitme dedi eşim ve ailesi amcamlara geldiler babam arayıp kızımı götürmeyin dedi ben gelip getiricem bosansinlae dedi kaynanam da senin için basit olabilir ama bizim için değil dedi fln evlilikte normal dedi biz hicmi dayak yemedik hicmi kovulmaduk dedi beni zorla getirdiler ama babam hala beni gelip götürmekle ısrarci ailem hepsi arkamda başıma birşey gelicek die korkuyorlar babam ne olursa olsun kızımı gidip getiricem demiş ailem ilk bosananda son boşanan da sen değilsin diyor ne yapayım bilmiyorum kaçarak evlendim daha 1 yılim dolmadı evleneli birsuru sorun ve 1 aylık kızım var kafam çok karışık 

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kararını ver ona göre davran. 
-Reklam-
0 oy
(6,017 puan) tarafından
Vala helal olsun o babaya.... Çok ❤️❤️
0 oy
(3,710 puan) tarafından
Kaçarak evlendin baban da sahip çıkıyor helal olsun baba gibi babaymış kaçma sebebin neydi ailen mi istemediler 
(36 puan) tarafından
Ewt yani ailem hep okumamdan yanaydilar ama cahillik işte insan önünde neyin olduğunu bilmiyor
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Çocuğun daha 1 aylikmis lohusasin hala seni nasıl bu sekilde dovebiliyor yanlış anlama normal zamanda da el kaldırması normal değil ama hele bı de lohusayken seni dövmesi hiç hir şekilde vicdanının olmadığının göstergesi yolun başındayken babanla git emin ol ileride çok pişman olursun 
(36 puan) tarafından
Kesinlikle çok haklısınız
0 oy
(7,929 puan) tarafından

Ayyy ya insan lohusa karısına böyle mi der Allah aşkına :( 

Canım ailen sahip çıkıyormuş ne güzel , affetme ailene git .Kadir kıymetini bilmiyor .Hak edene hak ettiği gibi davranacaksın bazen .

(36 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
0 oy
(888 puan) tarafından
Kaçarak evlemnissin birde buna rağmen babana helal olsun senin arkanda yinede
(36 puan) tarafından
Ewt öyle
0 oy
(363 puan) tarafından
O babana kurban ol keşke benim ailemde böyle ardımda dursa sofraya bir tabak daha gelcek diye Yusuf Yusuf oluyorlar her tartışmamız da şiddet varsa senin yerime ardima bile bakmam zaten baba evine gelince boşuna çekmişim diyeceksin daha ilk yıldan yaşananlara bak 
0 oy
(127 puan) tarafından
Yuvanı dağıtma sadce burnu surtulsun kafani dinle biraz baban evinde
0 oy
(368 puan) tarafından
Yazdıngn kadarıyla baban iyi biri neden kaçtın vermedi mi seni. 

Zaten kacıran adamdan da pek hayır gelmez gıbı ama tabi Allah bilir yınede. Hayat şartların kotu galiba. 1 aylık kızla da babanda napcan ki. Sen girmişsin Bi işe sonun hayrola oyle babana gitmek kolay ama. 1 aylık beben var.  Bebek bakmak cok zor psikoloji kalmıyor baban golde yıprancak yazık. Kacırdıysa seni mutlu edin birbirinizi ask yasayan sız acı ceken o garip baba. Ne bilim. Babaya ve bebege acıdım. Allah islah etsin seni de kocanı da 
(36 puan) tarafından
Ewt yaşım küçük die ailem okumadan yanaydı keşke büyük lafı dinleseydim ne ben rezil olurdum nede ailem böyle küçük düşerdi
0 oy
(239 puan) tarafından
Öyle babaya can kurban seni 1 sene de döven böyle olaylar çıkaran adam neler neler yapmaz sonra sen kendi kafan da bitirdiysen ailenin yanına dön canım dayak basite alınacak bireey dehil
0 oy
tarafından
Baban gelsin kocanada ailesine de Bi ayar çeksin seni heralde yalnız görmüşler böyle durumlarda ailen sesini çıkarırsa bida bişey yapamazlar çaresiz değil ailesi sahip çıkıyo diye bida ileri gidemez kocan. Ben şiddet görmedim ama kavga hakaret oldu babam Bi devreye girdi herkesin sesi kesildi  Vala iyiki babalarımız ailemiz var yoksa bazı erkek ve ailelerinde vicdan merhamet yok Allah yardım etsin
0 oy
(19,120 puan) tarafından
Valla kaynanan yesin dayağını otursun ona da afiyet olsun yani oğluna aklini başına al diyeceğine ettiği lafa bak babanı dinle bir senesi dolmayan eşe böyle yapan koca koca olmaz benden demesi o kaynanada bundan fırsat bilip kışkırtıp kışkırtıp üstüne salar senin sonuçta yedi dayağı  sustu oturdu olacaksın insaf etmesine gerek yok 
(36 puan) tarafından
Zaten bu yuva yıkılırsa tek suçlu kaynanam benim de günahım onun boynuna küçücük bebeğimin de günahı onun boynuna
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kurban oluması baba. Bizimkide 19umda beni evden kovdu diye kaçarak evlendim tamamen sildi dayak da yedim küfür de ezildim laf edildi hiç arkamda durmadı zaten ilk 1 yıl sulaleden kimseyi benimle gorusturmedi annem kardeşlerim teyzemler amcamlar vs vs. Düğünde benim taraftan kimse yoktu sadece eşimin ailesine yaptık. Ailemden nefret ediyorum. Senin yerinde olsam koşa koşa babama gider sarılırım oyle kocanın da Allah bildiği gibi yapsın dayak da yedik kovulduk da diye bir şey yok. Kimse dovulmek için evlenmiyor.
(36 puan) tarafından
Kurban olurum zaten babama o benim herseyim beni büyüten eden o elin oğlu da dönüp babama aileme hakeret etsin
(3,148 puan) tarafından
Bence yol yakınken kendini kurtar derim bosan demek herkese kolay ama ailen arkandaysa gençliğini ziyan etme derim.
(36 puan) tarafından
Ailemde bir ömür böyle bir insanla geçmez bugün beni merak edip aradı nasılsın dedi ben senin ayaklarının altına ölürüm dedi kendimi tutamadım

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,227 göst.
+1 oy
5 cevap 273 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 507 göst.
16 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu

413,408 soru

12,446,198 cevap

46,154 kullanıcı

Kategoriler

...