Annem öğlen bana gelmişti babamda akşam almaya geldi beni aradı duydum elim doluydu gidip bırakıp geldim telefon kapandı hemen geri döndüm telefonun yanına gittim kapandı süre bu kadar aradım meşguldü bende kesin babam gelmiş dedim otomatige bastım kapı açıldı yukarıya geldi eşimde kapının önündeydi maça gidecekti merdivenin üstünde daha selam yok birşey yok ben hayatta iki şeyden nefret ediyorum biri beklemek ikincisi telefona cevap verilmemesi ama baya sesli söylendi işte eşimin yanında neyse içeriye geldik söylenmeye devam ediyor telefonu kafalarına vurup parçalanmak lazım diye annemi de aramış baktım bir sefer aramış annemide anneme de baya söylendi işte bende içeri girdim bana nasılsın dedi ben duydum sofrayı topluyordum dalmışım ne dedi bilmiyorum bende birinin bana birinin yanında bağırmasından nefret ediyorum eşimin yaninda bana bağırıyorsun dedim sen yanında öyle bağırıyorsun o da bagiracak dedim sofrayı toplayıp gittim babama yemek hazırlamak için temiz sofra bezi serdim senin yemeğini yemicem dedi bende şaka yapiyorum sandım mutfağa girip yemek doldurdum gelip hazırlama yemicem dedi terasa gidip sigara içti geldiğinde hazırlıyordum sen laftan anlamıyor musun hazırlama diyorum dedi anneme dedi kalk gidelim kalkıp gitti bana gidiyorum bile demedi gitti ben ne yaptım ki sanki
Yaşlılar alıngan oluyor ya idare et belki bi boş bulunup söylenmiştir gerilip boşver sen ara ölüm var kalım var
Ya ama sürekli böyle annemi de herkesin yanında çocuk gibi azarlıyor huyu hep böyleydi çokta yaşlı değil ki
Olsun yük etme kendine oda böyle de başkası olsa konuşma takma derim atadır babadır üzülme sen yine ara hiç birşey yokmuş gibi konuş
Babandir belki birşeye sinirlenmiştir. Bennce alınma hatta sen ara babacığım seni çok seviyorum de. Ben hiç kıyamıyorum anne ve babalara ya.
Başka birşeye sinirlenmişti zaten ama benimde kalbimi kırdı
Huysuz demek ki baban napıcaksın baba işte
İkinizde de suç var bence . Tamam onun yaptığı da yanlış ama alttan alabilirdin evine misafir gelmiş sonuçta
Hep böyle yapıyor ama bide dakikalarca beklemedi ki
Ne olursa olsun istediğin kadar haklı ol ama evine misafir gelmiş alttan alıp başka zaman düzgünce konuşabilirsiniz babanla bu şekilde konuşman babandan kalır bir yan bırakmamış gibi görünüyor
Ya hep böyle ama ben birşey demiyordum ki herkesin önünde çocuğuma da bağırıyordu orda bulunanlar babamdan yüz bulup onlarda bağırmaya başladı oğluma hep böyle sadece bu akşam değil ki bide ben bagirmadim ki düzgün söyledim eşimin yanında bana bağırma diye
1,513,981 soru
24,690,793 cevap
368,304 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın