+1 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
kizlar son kattayim bugun iki kere gordum tuldeydi nasil cikar nerden gelir anlamıyorum nasil cozum alabilirim sineklik alsam balkon kapisi var baska care cozum varmi evi ilaclatsam disardan gelene etki edermi

4 Cevaplar

+1 oy
(7,459 puan) tarafından
Balkon kapıları içinde kaydırmalı sineklikler var canım bi de mutlaka ilaçlat çok hızlı ürerler 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dışarıdan geliyor canım bende en üst kattayım 2 ay neler çektim gece olubçnca peydah oluyorlar genelde balkonda görüyordum eşim balkon giderinden çıkıyormuş komşu görmüş dedi valla akşam olunca hemen balkonu kapatıyorum 1 aydır yoklar çok şükür 
(181 puan) tarafından
ahh canim ya mutfak penceresinde gordum bi cami kapatsam bir suru cam var hangi birisini kapatayim cok sicak zaten cocuklarda surekli kapilari aciyor igrenc aşırı huylaniyorum ama aksamlari bnde kapatacagim teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(181 puan) tarafından
fikri olan yok mu kızlar 
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Genelde WC banyo balkon giderlerinden çıkıyor Cnm birde bina içinde denk geldim dış kapinjn altı hafif açık olsa bile giriyorlarm bı kere gece acile götürüyorsun kızımı kapıyı bı actm koca böcek bı daldı içeri zaten fobim var aman. Tablet vs al cnm evin içine kenara kıyıya koy çocuklar ulasmasn
(181 puan) tarafından
dışardan geliyor canim
(6,857 puan) tarafından
Sineklik mi yaptırmak lazm acaba
(181 puan) tarafından
cama balkon kapilarina yaptirsam balkon acik cocuklarda surekli kapıları açıyor valla şaşırdım bende

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 123 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 227 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 337 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 231 göst.