Eşim habersiz bir fotoğrafımı çekmiş şakalaşırken kötü çıkmışım. Aile grubuna atıyım mi filan diye takılıyordu elinden alip fotoyu sildim geri donusum kutusundan da silmek icin açtım bir kadın iş arkadaşıyla kuş kumesinde kuslari tutarkén fotograflari vardi gulerek poz vermisler. Fotografi gosterdim hicbir sey soylemeden . Yanimizda x abi de vardi ( eşim o kadın o adam hepsi ziraat müh.) X abi bizim oğlanın güvercinleri var diyince kadin da benim babamda beslerdi dedi getirdik kafese gösterdim bitane de babasına hediye ettim. O sirada x abi de fotomuzu cekip firmanin whatsapp grubuna att bu yani olay bu dedi. Ben de calisan bi kadinim benim de erkek ogretmen arkadaslarim oluyor gulup egleniyoruz bunda bisey yok ama yine de esimle baska bi kadini elinde kusla gulerken fotograflarini gormek asiri sinirimi bozdu. Dedigim gibi calisma ortamim cok iyi aile gibiyiz diger ogretmenlerle, ogretmenler odasinda girla olur hep saygi sevgi cercevesinde guzel arkadasliklarimiz vardir bizimde ama yine de nasil bir tepki vermeliyim bilemedim. Saygili bir sekilde dusuncelerini belirtmek isteyenlerin yorumlarini bekliyorum