Kızlar iyi günler. Ben evleneli 2 sene oldu 1 yaşında kizim var. Kaynanamgil hemen yan apartmanda oturuyorlar ben bahce katinda onlarin diger evinde oturuyorum. Ne yapsam ne etsem her şeyimi görüyor torununu gormek icin hemen hemen her gun iniyor ben bu durumdan tabiki memnun degilim çünkü habersiz bir şekilde geliyor ben musait miyim degil miyim soran yok. Onun icin ben evimiz yakin olduğundan dolayı arada biraz mesafe olsun diye evimin bahce tarafindaki kapisini her zaman kilitli tutarim bu hep boyleydi hala da boyle devam ediyor her zaman kilitlerim kimse habersiz girmesin diye. Binaya benim bi arkadasim tasindi onunla beraber birbirimize gider geliriz sık sık. Burda baska kimsem yok gidip gelebilecegim. Kaynanam bi suredir o arkadasimin yuzune bile bakmıyor. Arkadasimin halasina da gelinimin aklina giriyor onun aklina uyup gelinim kapilari kilitliyor demis. Halasi da gitmis arkadasimin kocasina soylemis cok sinirlendim esime soyledim o annesine ne tepki verir bilmiyorum ama ben tepki vercem soyleyecegim ben zaten her zaman kapi kilitliyordum neden arkadasimi millete boyle anlatiyorsun diye. Bide onlar musafe isteyip eve giren insanlar degiller hemen hop diye iceri dalarlar destursuz. Kapaliyim ben.Birgun ben ustum basim acik. Kafam acik kayinbabam birden eve girdi ne yapacagimi şaşırdım kafama kocamin tisortu gecti elime onu kapattım. Boyle sacmasapan seyler yasiyorum o kapi acik olsa hep boyle girecekler. kaynananiza ne kadar uzak olursaniz o kadar iyi artik biktim gına geldi bana. hicbir faydasi yok dogum yaptigimda bile 1 tabak yemek getirdi baska hic hir seyini gormedim ben sana yemek yapamam evdeki tabaklarinin yerini bilmiyorum diye bi bahane uydurdu.