Görümceme gittik yatak açmadı kendim yaptım bi uyandım enişe oğlunu almıs dibimde yatıryor demiştim tabii çoğusu inanmamış ama o anki sinirler psikolojiyle nasil kendimi ifade edebilirdim doğru düzgün neyseee
Ben gece mutfağa çıkmışım ağlamştm sinirden eşime bi iki dürtükledim uyandı ama gece nöbetteydi sabah uyumadan 9 saat yol gelmişti zaten uykusuda çok ağır yarım yamaklak uyandı kızımıda aldımm arabaya geçtim ben sabaha kadar uyumadım oturdum
Sabah 6 baktım eşimle ablası balkona çıktı arabaya geldiler görümcem aynı bu şekill ayyyy abammm ne aruyun senn burda çocuğu almışsın dedimm bana değil gir kocana sor bi yatak vermedin bari odayı verseydiniz terbiyesiz hatsiz gelmiş yanımızda uyumuş eşimde sinirliydi ablasına yeriniz yoktuysa deseydinnn yaa kalmazdıkk
AY ABAMMM BIZ ESKIDEN HERKESS BIR ODADA YATARDİGG NE OLCEK DEDIM ONDAN YATTİKK
Bende dedim o sizin kursağınızın genişliği eşimde eliyle arabanın camına vurdu gece uyansaydım masada silah vardı eskiyi önceyi dinlemem haddini bildirirdim dedi görümcem bii üste çıkma cabasında eşim valizleri aldı geldii aba yerin darlandıysa deseydin gelmezdik zaten benim eşime bakosların bile değişik çocuğu istiyonuz anasına gelince sıra suratınız asık yemeğini yemezsiniz işini beğenmezsiniz Allah a emanet olun dedi bindik köye kaynanama geldik ona anlattım enişteye bi ton laf saydı kaynıma dedi oo piss ......muzz yer bulamamişta mezara giresicee gitmiş nere yatmş kaynımda dedii o dinden uzaklaşa uzaklaşa o hale geldiler
Eşim daha da ablamam gitmem dedi mümkünse gelecez dediklerinde deki odalalr dolu