Kızlar nefes alamıyorum resmen..
Evleneli 6 yıl oldu eşim ailesiyle aynı apartmanda oturmak istemeyip ev aldı. Ama aile apartmanın dada dairesi var kirasını falan vermiyorlar. Adam yerine koymuyorlar kaynamö büyük oğluma ölüp biter, her hatayı yapsa baş tacıdır kaybının dört çocuğu var aile apartmanın da oturuyor onlar üç kağıtçı değişik bir insan eltim çok çekmiş çekiyorsa hala kadın aldatılmış bile.. Kaynım dan herkes korkuyor ailede son olaydan sonra anladım ki eşimde korkuyor eşim çok iyi niyetli bana oğluma karşı her şeyi yapar evine bakar işinde gücünde ama çok saf hemen inanır herşeye hemen konuya geçicem dün gece uyuyordum gece kaynım aradı beni defalarca sonra eşim eşim açtı kaynım ehliyeti de al aşağı gel dedi bizim saf kimlik ehliyet aldı gitti... Neyse bunlar dört kişi içmiş kaynım ve tayfası sonra aracı bir yere vurmuşlar dördü de içkili eşim akıllarına gelmiş kazayı sen üstlen demişler yoksa kaskodan para almayız vs demişler buna aracı çekici götürmüş o esnada sonra eşim eve geldi yarım gidip ifade vericem bişey olmaz falan diye kaskodan para almak için tabi ben çıldırdım sen salakmısın falan diye baya kavga ettim sonra dedim ki ya ben ya onlar hemen karar ver sen onların köğeiöisin senin karın burada ağlıyor sen ne diyorsun diye sonra beni seçti Kuran, a el bastırdım. Neyse eşimin ehliyetini kırdım klozete attım üzerindeki herşeyi aldım telefonda dahil olmak üzere dün sabah işe gitti bu olaydan sonra. Kaynım aramadı tek evdeydi eşim dün bana surat astı sürekli saf kocam deliriyorum düşündükçe bu adam hiç düşünmüyor mu ben niye üstleniyorum banane diyemiyor sanki kabul etmek zorunda o kadar soğudum li anlatamam polisede haber verdim kişilerin adını kazayı eşimin saf olduğunu vs. Ama bana gelince hiç saf değil iş yerinde amir hatta.. Bu adam normalde dört dörtlük ama saflığı öldürecek beni bugün yine eşinin telini aradı kaynım iki kere tel bende açmadım kızlar boşansam mı ne yapıcam bunu saflıktan nasıl döndürecem bana bişeyler yazın lütfen.