Kızlar Eşiniz özel günlerinizi hatırlar mı?? Doğum günü yıldönümü ilk tanıştıgınız gün vs.
Benimki evlendiğimiz günü ve ilk tanıştıgımız günü asla unutmaz çünkü kendisi arkadaşlarıyla muhabbet arasında Allah nasip ederse 2018 in 8. Ayının 19unda evlenecem filan diye söylemiş sadece yılı tutturamamış garibim :D evlendiğimiz tarih 19.08.2017 :)) tanıştıgımız gün de 20.05.2017 (biz de çok mu hızlı evlenmişiz ne :D)
Ama doğum günümü karıştırır :/ doğum günüm 28 ağustos ama eşim ne kerametse 27 ağustos olarak hatırlar :))
Eşim her tarihi hatırlar. :)) Hatta bazen imam nikahı yıldönümü diye dalga geçer :)) bnde hatırlarım hiç unutmam.
Bayağ hatırlar zehirrr gibi akli var çok uyanıktır amaaaa özel günlerde unutuyor:))))
Bu konular da esime maaşallah ayları kutlar küçük de olsa birşey mutlaka alır nazardan saklasin Rabbim insakkag böyle devam eder :)
hatrlaypta bsey yapmamasi heo bi bahane uydurmasi beni snirrrr ediyo cldrtyi bu senede yapmazsan cok kotu olur dedm yapcam söz dedi bakalm gorcezz
Hatırlarr ama birşey yapmaz :)
Hatırlamıyor normalde canım hatta yarın yıl dönümümüz inşallah hatırlar diye dua ediyorum ;)
Benimde bi doğum günümü hatırlar. Evlilik yıldönümünü karıştırıyo nikah önce düğün sonra olduğu için :) tanışmayı bende hatırlamıyorum valla 9 sene oldu :)
Benimki hic bi günü hatirlamaz.:) ben hatirlarim ama demem. Nasılsa hatırlamıyor. Bu durum beni rahatsizde etmez doğrusu. Amannnn tek derdimiz bu olsun. Mevlam baska sıkıntı vermesin.
Hatirlamiyor malesef canim yada isine oyle geliyor :)) ALLAHtan bende oyle seyleri onemseyen biri degilim yoksa cok problem olurdu bunu bildiginden rahat sanirsam :)
Hatirlar canim kutlar da
Evliliğimizin 1.senesi.. maddi sıkıntılardan dolayı özel bi şey yapamadık.. evde de doğru düzgün erzak vs olmadığı çin normal günlğk Allah ne verdiyse onu yedik.. ama insan iki kelam duymak istiyo haliyle ilk yılımız olunca.. akşam saat 10 oldu bizimkinden ses yok 11 oldu yine ses yok.. en son dayanamadım bugün evlilik yıl dönümümğz biliyosun dimi dedim.. hiç oralı bile olmadı.. saat 12 ye geliyo artık ertesi güne gircez nerdeyse.. bizim ökuz dayanamadı e hadi doğum günün kutlu olsun dedi.. suratına baktım sonra kalktım yatmaya gittim..
Bnm kının oyle bı derdı yk bn hatırlamam oda sen hatırlama tam der o yuzdn hıc sormam
Unutmaz hatırlar genelde unutan ben olurum :)
Hiç birini hatırlamaz malesef
Biizm hersey temmuzda olduğu için eşim asla unutmaz tanışma 8 temmuz 2014.. söz 8 temmuz 2016 ...nişan 1 temmuz 2017 ...düğün 8 temmuz 2018 ... Doğum günümüde unutmaz sağ olsun :)
Asla unutmaz ama ben hep unuturum işe girip çıktığım tarihleri bile biliyor
Yeni evliyiz şuan hatırlıyor daha sonra neler olur bilmem)
Bnm esimin tarihlerle arasi cok iyidir bnm degil bn unutuyorum hep . Dogum gununu unuttum yine caktirmadan kimligine bakiorm bnde ay olark biliomda gun olark kafamda kalmior :)))
1,492,645 soru
24,389,389 cevap
349,195 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın