0 oy
501 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar gerçekten bu dünyanın çok boş olduğunu anladım uzun zamandır da bunun bilincindeyim fakat bazı şeyleri daha iyi kavriyorum artık tamam bluz etek giyiyorum fakat erkeklerin bakışlarından rahatsız oluyorum veya başkalarının gerçekten kendimi örtünmus gibi hissetmiyorum sanki çok günahkar gibi hissediyorum namaz kilsamda hep birşeyler eksik kalıyor ama beni cesaretlendiren ek kimse yok etrafimda eşime söyledim düşüncen çok güzel ama böylede begeniyorum seni dedi fakat biliyorum ki ben bu şekilde gezdigim sürece oda büyük sorumluluk altında bilmiyorum kizlar ne yapacağımı :( sohbetlere gitmek istiyorum ama öyle bir çevrem yok davet eden yok acaba diyorum cokmu günahlarım ne yapacağımı bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum bu konuda

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önce ayaklardan giyiyoruz sonra başımıza doğru sonra kapatıyoruz :) ....... Rabbim hakkıyla yapmayı nasip etsin
(51,621 puan) tarafından
bu espiriden sonra uykum kacti☺️
tarafından
Benim kızım uyumuyor misafirim vardı 1 hafta önce bir haftsdir böyle dün 3 te yattı normalde 11 de uyurdu en geç ama şuan çok kötü uyku düzeni :) 22 aylik
(88 puan) tarafından
Ne güzel demisisniz rabbim hakkıyla yapmayı nasip etsin diye komşum geldi aklıma evlerden uzak
tarafından
Öyle ya doğruyu yapalım inşallah hep ...,  Es .met .sa ... Ya biliyorum Gül diye dedim asla dalga geçmedim ... Canım günahlarından korkma gerçek samimi bir tövbe tertemiz eder seni . Rabbim Kuran'da 5 sayfasında en az 10 yerde merhamet eden ve bağışlayan yazar o yüzden asla günahlarım var kabul olmaz deme hep affedilmek için dua et yapmamaliyim dersen vesvese daha çok olur yapıyorum affedildigin inancını Rabbimden kesme çünkü Rabbim merhametlilerin en merhametli si
tarafından
Amin canım diyorum ya bir cesaret lazım aslinda Banaz :) nasip etsin tez zamanda rabbim insAllah
-Reklam-
0 oy
(1,461 puan) tarafından
İlk başta çarşaf ağır gelebilir yani bilmiyorum ben de senin gibi düşünüyorum ama bol ferace ve omuzlara kadar örtünmeyi tercih ettim ona dikkat edersen oda bol zaten canım ♥️
tarafından
Evet canım haklısın oda olabilir aslında
(1,461 puan) tarafından
Hayırlı olsun kuzum Rabbim hepimize doğru yolu nasip etsin amin
tarafından
Amin kuzum insAllah ♥️♥️
0 oy
(51,621 puan) tarafından
kapanma hissi gibi carsafa girmek icinde icinden gelmesi lazim ben acigim sorunun cevabını tam anlamıyla bilemem de carsaf alıp ertesi gun cikarken giydin mi devamı gelir☺️
tarafından
İlk kapandigimda kendi isteğimle kapanmamistim cnm ama istiyorum çarşafa girmek :)
(51,621 puan) tarafından
anladim canim o zaman once çarşafı al as odana ona baktikca giyesin gelir☺️
tarafından
İnsAllah canım bakalim hayırlısı olsun :)
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Açık birisi olarak söylüyorum bayaga iyi cesaret bende o yok 
tarafından
İnsAllah nasip etsin rabbim canım sohbetleri dinle hocaların hayatta bir dansimiz var dünyanın sonu yaklaşıyor rabbim bilir ama alametleri bakılırsa  parlak değil kıyameti geçtim insanın kıyameti kendi ölümü dur ve ne kadar ömrümüz var bilmiyoruz aslında bu dünyamız iyi olsa ne olacak ahiretimiz olmadıktan sonra canım bu hayatta şunu fark ettim istediğin kadar gez toz hiç birsekilde mutlu olamıyorsun çünkü Allah'a yakın değilsen hiçbir şey mutlu etmiyor seni sadece insan kuran okurken dedeye kapanırken huzur buluyor rabbim bize cennetin kapılarını açmış onun çizgisinde yurursek zarar gormeyecegiz ve huzur bulacağız zaten insAllah Rabbim hepimizi korur cennetine koyar huzura erişmeyi nasip eder canım insAllah cennette bulusanlardan oluruz♥️
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Canım ilk etapta ferace giy derim biranda çarşaf ağır gelebilir 
tarafından
Evet cenim bakalım alicam insAllah
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Ben giremem ama Bi arkadaşım var çarşaflı ailesinden gelen bir şeydi yani çok dikkat ediyor kendisine de çok yakışıyor(güzel oluyor manasında değil) nefis meselesi bence 
tarafından
Evet nefis meselesi canım onu terbiye etmek bizim elimizde dışardaki insanların sözlerine kulak vermemek lazım rabbim emretti dememiz gerekiyor
(8,021 puan) tarafından
Yani siyah bol ferace giyip siyah baş örtü takmakta uyuyor illa çarşaf emredilmedi ama tercih meselesi tabi
tarafından
Evet canim
0 oy
(736 puan) tarafından
Şu sohbet islerini bosver canim bence evde kendi kendine yaptığın ibadet bin kat hayirli bence ya teskilat gibi biseyler sonra ulkeye ne yapacakları belli olmuyor olan tek amacı ibadet olanlara oluyor. Çarşafa da gelirsek bende istiyorum ama tasiyabilecegimi düşünmüyorum büyük ihtimalle yapamam geri çıkarım Çarşaftan onun icin kesin eminsen öyle yap bence degilse ferace falan da giyebilirsin
tarafından
Canım dünyayı düşünmemek lazım rabbim böyle emretti dersen içinde bunu yapar insan biliyorum :)
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Aynı şeyi bende uzun zamandır düşünüyorum bir türlü yapamıyorum her gün dua ediyorum inşallah bende kapanirim çok istiyorum 
tarafından
İnsAllah canım seni cesaretlendiren ek Allah dostu insanlar çıkar karşına :)
(10,084 puan) tarafından
Amin inşAllah teşekkürler cnm
0 oy
(689 puan) tarafından
Canım benim ablamda  istiyor aynı senin gibi kendini eksik hissediyor namazında niyazında ama gel gelelim ki kocası istemiyor dinine düşkün değil ağzında Allah ismi yok yani
tarafından
O giysin eşini de camiye göndersin insAllah eside düzelir canim

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 348 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ervaaa (253 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 802 göst.
0 oy
23 cevap 1,046 göst.
+2 oy
9 cevap 482 göst.