0 oy
1,481 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından

Sinirimden uyuyamiyroum. Daha bugün kırkım çıktı. Ve biz hala yatak konusunda kavga ediyoruz. Beni kadinligimdan vuruyor. Ne yaparsam yapayım yaranamiyorum. Uckuruna o kadar düşkün bi insan ki kırk gunu bile beklemedi. Vicdanım hiç rahat deil icim hiç rahat deil. O kadar çok yoruluyor uykusuz kalıyorum ki çocuğumu birkaç kez abdestsiz emzirdim diye içim içimi kemiriyor. 7 yaşında kızım var ona bile zar zor yetiyorum. Ama bu adamın yatak sevdası ilişki merakindan artk delirecem. Psikolojim hiç iyi deil. Sen kadın misin demesinden disardaki kadınları bana örnek vermesinden biktim. Allaha havale ediyorum başka da birşey demiyorum. Aglayamıyorum da sütüm çekilir diye Allahım sen yardim et :'(

32 Cevaplar

0 oy
(9,589 puan) tarafından
Allahim vicdan merhamet versin eşine 
-Reklam-
0 oy
(7,728 puan) tarafından
Resmen eli şeyinde geziyor. Yemeğine şap at. Bu pskolojik  bir rahatsızlık tedavi olması lazım. Sen iyice bir araştır ona göre yol izle canım. Birlikte olmak zorunda değilsin  istediğini yapsın.
0 oy
(1,296 puan) tarafından
İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda degilsin.Sirf o istiyor diye 
0 oy
tarafından
Sen kadın mısın diyorsa ben değilsem kadın dokunma bana de ! 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Tamam ilişki istemesini anlarım daa,seni başkaları ile  kıyaslaması ve aşşağılaması çok kötü ,ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Birşey diyemiyorum yeminle allah'sabır versin ucuruna düşkün erkek herşeyi yapar.
0 oy
(9 puan) tarafından
Her erkek kesinlikle ayni degil . Ya en cok biz kadinlarin vurup tekmeyi cikamayacak durumda olmasina bozuluyorum. Cok uzuldum sen bu psikoloji ile esinle birlikte olma durumun cok uzucu. Allah’im gonlune ferahlik versin.
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Erkeklik neymiş peki,her gece kadınını becermesimi? 

"Adam olanın ağzına bu laf yakışmaz" de 

Apışıp kalsın
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Senden farklı fanteziler de istiyor mu canım ,anlarsın hani ilişkide farklı şeyler işte .. Acaba diyorum çevresi mi kötü bu tür şeyler konuşuyorlar o da senden istiyor yapmasını ya da po.rno falan mı izliyor bilmiyorum,zor yaa 
(861 puan) tarafından
Yok canım öyle şeyler izlemez ya da ben denk gelmedim görmedim günahını alamam.  Ama belki arkadaş çevresinde konuşulduğunu bende düşünüyorum. Farklı şeyler tabiki de istiyor o yüzden sürekli tantana cikiyor
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Burda okuduğum her yeni şey beni olgun bir insan yapıyor.

Ben hayatı gerçekten toz pembe görüyormuşum insanlar bu kadar canavar olamaz..
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Allah sana yardım etsin inşallah 
0 oy
(1,302 puan) tarafından
O nasıl erkek ya iğrenç mahlukat  yemeğine şap koy pisliğin  hepimiz doğum yaptik biliyoruz dogumdan sonra çocuk gibi bakıma muhtaç  oluyoruz cinsellik ilişki helede 1 hafta sonra  ölür insan yazık ya
(861 puan) tarafından
Allah bilsin canım ne diyim
(1,302 puan) tarafından
Sana bu eziyeti yapmasına izin verme cnm

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 645 göst.
5 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,264 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
+1 oy