0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Kizlar ben 5 sene dir kaynanamla Birlikte oturuyorum kaynanamla bazen anlaşamıyoruz bende evde huzursuzluk çıkmasın diye ayrı eve çıkmak istedigimi dile getirdim sanki çok ayıp birşey yapmışım gibi bana muamele gösterdi iki kaynim daha var bekar onlarin evlenmesini beklememi istedi millet ne dicek şimdi niye ayrıldı lar diceklerlermiş sizce ben kötü bişey mi istedim yanlış bişey mi yaptım siz olsaydiniz ne yapardınız 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İşini gücünü yapan olmayacak ondan bahane üretmiş çık evine konu açılmışken ayrıl
(5,268 puan) tarafından
Kesinlikle +
-Reklam-
0 oy
(140 puan) tarafından
Canım bu senin en doğal hakkın bende kaynananla bir yıl oturdum ama anladım ki ev üstüne ev olmuyor eşime durumu anlattım. Tabi kayananm kayınbabam karşı çıktılar bir sürü hır gür oldu ama sonunda ayrıldım keşke en başından ayrı gitseydim 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Bence ayrıl gitsin belki kaynin 40 yaşında evlenicek belkide hiç evlenemeyecek onu mu beklicen..
(13 puan) tarafından
Çok doğru dedin
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Valla fazla bile kalmışsın eşya alacak gücünüz yoksa bile eşyalı ev tutun kafanız rahat eder.ama ayrı ev olsun Bir gün surat asar 5 gün asar isterse sürekli surat assın . 
0 oy
(3,030 puan) tarafından
İnsanların özgür alanlarına sahip olması hala 2022 yılında garip karşılanıyor ya benimde tuhafıma gidiyor.

Yani koca insanlarsiniz evli insanlar koloni gibi yaşamazlar ki eskidendi o veya durum olmaz mecbur kalırsın vs. O ne dedi bu ne dedi kafası ne alaka anlamiyorum
0 oy
tarafından
Ay birde bekar kaynin varmis ne kadar sacma en dogal hakkin ayri eve cikmak istemek canim isteginde israrci ol gerekirse aileni sok icin isine

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 561 göst.
16 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 521 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde huzun_iyidir (7,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 990 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 278 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mervay (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,860 soru

24,452,332 cevap

354,096 kullanıcı

...