0 oy
140 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,472 puan) tarafından
Kaynana domatesleri önce haslayim öyle kabuklarini soyuyordu sanirim öyle yapan var mi nasil yapiyorsunuz ona sormak istemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Hic gerek yok canim ikiye böl  rendele sonra kaynat sonra da robatla parçala 
(7,472 puan) tarafından
Cekirdeklerini süzücem dimi
(3,952 puan) tarafından
Yok canim önce dedigimj yap sonra kaynayinca süt süzgecinden geçir  hic çekirdeği kalmaz. Ben kendimiz icin yapinca cekirdekli yapiyorum :)) misafir gelecekse o zaman çekirdeklerini sürüyorm
(7,472 puan) tarafından
Tesekkurler canim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kabuklu yaptım geçen sene. Çok da güzel oldu. Çorbalara,  etliekmege ,menemene ve tüm yemeklere kullandım 
(7,472 puan) tarafından
Robottan gecip suzuyormusun canim
tarafından
Hayir canım robottan geçirip kaynatiyorum. Zaten kaynıyor bide vakumlu tuzlu bekliyor kabul felan gelmiyor ağza.  Ama annem soyardi. Domatese carptaz iz atar Kaynar suya atar ordam soğuk suya alırdi
(7,472 puan) tarafından
Hmm kaynanada öyle yapip hasliyordu sanirim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrvgul (4,976 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 232 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,478,882 soru

24,203,374 cevap

337,728 kullanıcı

...