0 oy
93 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,456 puan) tarafından
Kaynana domatesleri önce haslayim öyle kabuklarini soyuyordu sanirim öyle yapan var mi nasil yapiyorsunuz ona sormak istemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Hic gerek yok canim ikiye böl  rendele sonra kaynat sonra da robatla parçala 
(7,456 puan) tarafından
Cekirdeklerini süzücem dimi
(3,951 puan) tarafından
Yok canim önce dedigimj yap sonra kaynayinca süt süzgecinden geçir  hic çekirdeği kalmaz. Ben kendimiz icin yapinca cekirdekli yapiyorum :)) misafir gelecekse o zaman çekirdeklerini sürüyorm
(7,456 puan) tarafından
Tesekkurler canim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kabuklu yaptım geçen sene. Çok da güzel oldu. Çorbalara,  etliekmege ,menemene ve tüm yemeklere kullandım 
(7,456 puan) tarafından
Robottan gecip suzuyormusun canim
tarafından
Hayir canım robottan geçirip kaynatiyorum. Zaten kaynıyor bide vakumlu tuzlu bekliyor kabul felan gelmiyor ağza.  Ama annem soyardi. Domatese carptaz iz atar Kaynar suya atar ordam soğuk suya alırdi
(7,456 puan) tarafından
Hmm kaynanada öyle yapip hasliyordu sanirim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (716 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrvgul (3,588 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu

412,889 soru

12,431,165 cevap

45,680 kullanıcı

Kategoriler

...