0 oy
155 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,490 puan) tarafından
Kaynana domatesleri önce haslayim öyle kabuklarini soyuyordu sanirim öyle yapan var mi nasil yapiyorsunuz ona sormak istemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Hic gerek yok canim ikiye böl  rendele sonra kaynat sonra da robatla parçala 
(7,490 puan) tarafından
Cekirdeklerini süzücem dimi
(3,951 puan) tarafından
Yok canim önce dedigimj yap sonra kaynayinca süt süzgecinden geçir  hic çekirdeği kalmaz. Ben kendimiz icin yapinca cekirdekli yapiyorum :)) misafir gelecekse o zaman çekirdeklerini sürüyorm
(7,490 puan) tarafından
Tesekkurler canim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kabuklu yaptım geçen sene. Çok da güzel oldu. Çorbalara,  etliekmege ,menemene ve tüm yemeklere kullandım 
(7,490 puan) tarafından
Robottan gecip suzuyormusun canim
tarafından
Hayir canım robottan geçirip kaynatiyorum. Zaten kaynıyor bide vakumlu tuzlu bekliyor kabul felan gelmiyor ağza.  Ama annem soyardi. Domatese carptaz iz atar Kaynar suya atar ordam soğuk suya alırdi
(7,490 puan) tarafından
Hmm kaynanada öyle yapip hasliyordu sanirim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrvgul (5,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 271 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,157 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,491,007 soru

24,366,453 cevap

347,619 kullanıcı

...