Kziim 24 aylık takıntılı davranışları var ayicigi gece gündüz elinde onu bırakmaz unitsa hemen aycik nerde diye koşar arar ayıcık yumuşak olduğu için her yerine sürüyor onu kulağına yani öyle ayıyla oynamak değil amacı amacı yumuşak orasına burasına sürmek çok bağlı ona ..ve alt dudağıni.emiyor hep ağzında dudağı sadece yemek yerken konusurken çıkar ağzından o dudak..ve ikili üçlü cümle kurmaya başladı ama bazdn tekrar yapar çok mesela o cevabı alana kadar bama soru sorar ne bilim sanki bir gariplik var iki gündür aglayip.geziyorum hiç kısmen yok eşim şehir dışında hastaneye götürsem poskoljim kaldırmaz ben napcam böyle hiç bilmiyorum gitsem bir dert gitmesem bir dert kafayı yedik resmen kardeşi doğduktan sonra bunlari.yaomaua başladı Niue böyle bilmiyorum ondan mı yapıyor kıskanıyor yoksa naska birşey mi var bilmiyorum böyle olan var mı düzelir mi.ne. bilim kızlar çok yorgunum((
ayni buna benzer bi post bende açtım insan çok korkuyor acaba derken bile bu yandan ya geç kalırsam korkusuda var ben şuan sudan çıkmış balığa döndüm olabilir de olmayabilir de ne düşüneceğimi nasıl davranacağını bilmiyorum sadece korkuyorum
1,493,266 soru
24,398,905 cevap
349,954 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın