0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaşlar merhaba şimdi size yakın zamanda başımızdan geçen bir olayı anlatacağım. E

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Parmak izinden bişey çıkacağını sanmam ama o kız tekrar geldiğinde ortaya başka bişey koyun bakalım alıcak mı
(582 puan) tarafından
Kesin o yapmıştır demiyorum ama insanın aklına her şey geliyor garip yanı ikimizinde evine gelen giden başka biri yok
tarafından
Tabiki düşünürsün insan her ihtimali düşünüyor ama kanıtlamanız çok zor
(582 puan) tarafından
Parmak izinden bir şey çıkmazsa zaten bu şüphe hep kalır içimizde oda demek oluyor ki araya mesafe koymak zorundasın
tarafından
Belli bi süre gözetlemek daha iyi sanki mesafeyi biraz sonra koymalısınız bence arada küçük şeylerle dene onu
(582 puan) tarafından
Aynen olabilir
-Reklam-
0 oy
(5,487 puan) tarafından
Şöyle evlendiğiniz günden daha detaylı başlasaydın, bacım bu kadar detaya ne gerek var. Neyin kayıp seni ne şüphe ettirdiyse özetlesene. Bu kadar okunmaz
(582 puan) tarafından
Okuyamam diyorsan canım kardeşim çıkar başka postlara bakarsın ne diyeyim sana yani vaktini harcama o zaman
(5,487 puan) tarafından
Yazının yarısı boş. Sem üstüne 1 bardak su iç. Yada imitasyon bişey koy bi yere eline bulaşacak boya olsun altında o zaman anlarsınız hırsızlık yapıyosa yakalanır
0 oy
tarafından
Keşke çıksa bişey yaaa ... Tanıdık tanımadık sokmayın özel odanizda ne işi var banyoda giyinsin tek hassas noktom heralde altininizi ulaşılması zor yerlerde tutun açılınca ses yapacak yerlerde olsun bide yatak odanız namahrem .... Bana şüpheli geldi canım o kız ... Peki o kızın çevresinden bu kızın hakkında bilgisi olan kimse yok mu tanıdığınız.     Bizim akrabadada vardı böyle biri mesala teyzesi bilirdi bir hirsizlik olsa kıza sorarmis üstünü falan ararmis bir sülale bilirdi kızın elinin uzun olduğunu 
tarafından
Maddiyattan yapmaz alışkanlıktan olur ama inşallah günah almış olmasanız
(582 puan) tarafından
Benim yüzük hadi kayıp diyelim evde bir yerde oğlum kaybetti falan ama diğerinin kolyesi kesin çalınmış yani onda da iki kişi şüpheli o kuzenle diğer gelen arkadaşı eve gelen başka kimse yok o yüzden zaten bizim eve de geldiği için biz bir anda şüpheyle düştük yoksa ben hiç üstüne düşmedim yüzük kayıp çıkar bir yerden falan dedim bulamayınca
tarafından
O olay zaten işi tuhaflandiran şey inşallah sonuç gelir ama  sende dikkatli ol eve gelen kimseyi bilemezsin kitle kapını ayıbı günahı yok sınır çek kimse girmesin odana bana göre öyle olmalı altın olsun olmasın özel yaşam alanına girilmez
(582 puan) tarafından
Bundan sonra öyle olacak zaten iyi niyet göstermek saçma kimin ne yapacağını bilmiyoruz ben rahat davrandım hata ettim
tarafından
Olacağı varmış belki büyük bir  hırsızlığın önüne geçmiş oldun belkide bilemezsin
0 oy
(34 puan) tarafından
Ah be guzelim yatak odan kocan ve senin mahremin keske bu annen dahi olsa kibar bir uslupla odana musade etmesen ama olan olmuş  duydugunun hic birine gordugunun yarisina inanmak lazim mis oda ya yanlis gordu isem diye vebal büyük yüzüğü  aldi ise o onun terbiyesizligi   sen  uluruna birak soyle soyleyim aynısı  bizim  basimiza geldi esim pahali bir ayakkabi almıştı  kardeşinin dugununde kayboldu koyde diye kayinbabamlar bir akrabalarini kesin dille fulanca almistir giden gitti dediler bizde bakmadan etmeden kendi aramizda yapmis vs konustuk sonra komsumiz dedi sabah arabaya bavullari koyarken burda bi kutuda ayakkabi vardi ihtiyaci olan alsin  diye koydunuz sandim almadim dedi biz  gunah aldigimizla kaldık
(582 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun zaman kötü kim ne yapar belli olmuyor
(34 puan) tarafından
Amin canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mifamilia (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 625 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 760 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 666 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu

409,511 soru

12,308,928 cevap

38,646 kullanıcı

Kategoriler

...