0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (11,875 puan) tarafından
Dün gece saat 12 gibi oglumu yatıracaktım. 1 haftadır uyku duzeni sastı. 10 da uyıyan cocuk 1 lere kadar aglıyarak geziyor. Neyse yataga götürürken o onden ben arkadan yuruyoruz. Ablasının odasına daldı bir anda dalmasıyla takılıp düşmesi bir oldu. Kafasını yazı tahtasına carptı bir anda kocaman şişti. Tabiki hemen acile götürdüm. Yarım saat içinde acildeydik. Hemen dr aldı içeri baktı rontgene gönderdi. Hemen cekildiginiz gibi gelin dedi. Cektirdim hemen götürdüm gene dr a.sırada da 1 tane kocaman oglanla babası. Oglan spor yaparken karnı agrımış agrı kesici yazdırmaya gelmişler gece 1 de acile. Oglan o kadar büyük ki bıyıkları var. Bizim de aciliyet damgası vuruldu evraklara. Hasta cıktı dr bizi cagırdı. Girdik içeri. Arkadan oglanın babası daldı bizim sıramız cıkın diye bagırıyor. Dr oradan ben bir taraftan durumu acıklıyoruz susmuyor. Sıranız kac diyor. Birde bu arada onlardan ve bizden baska hasta yok hastahanede. Veee benim cinnetler kalktı zaten canım burnumda evladımla korkuyla bogusuyorum cocuk aglıyor. Bende kendimi tutamayıp adamın ustune yürüdüm bogarım seni diye. Ben cinnet gecitince güvenlik müdahile etti hemen. Dr bu arada adama bagırıyor insafsız görümüyor musun bebegin halini diye. Apar topar adamı dısarı attılar odadan. Sukur ki bir kanama filan olmadı. Sabaha kadar hastahanedeydik. Hayatımda ilk kez birini öldürmek istedim. Tutmasalardı ne yapardım bilmiyorum. Gece 1 de ilac yazdırmaya gelip acili mesgul ediyor bir de sanki hastahane onun gibi davranıyor. Sikayet edecegim seni diye bagırıyprdu. İstedigin yere git selamımı da soyle dedim. Ne ara bu kadar insafsız oldu bu insanlar 

12 Cevaplar

0 oy
(7,799 puan) tarafından
Kim kimr gucu yeterse artislik yapmaya calisiyor. Valla hastanelerden sogudum Allah dusurmesin
(11,875 puan) tarafından
Ya cocugun alnı kocaman şiş mos mor. Kucuck bebek. Bu nasıl bir vicdandır ki ilac yazdırmak için beyin kanaması suphesi olan hastanın onune gecmeye calısıyor
(7,799 puan) tarafından
Pislik iste gecmis olsun sizede
(11,875 puan) tarafından
Sagol canım şükür ki o kadar ciddi bir durum cıkmadı vurdugu yerde ince kılcalmdamar patlaması olmuş sadece
-Reklam-
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Bende 5 gün önce mahalledeki kadına gıcık oluyordum benim huyum değil çirkeflik yapmak, fakat gözüm nasıl dönmüşse acayip bağırdım üstüne yürüdüm komşu girdi aramıza yoksa kesin zarar verebilirdim
(11,875 puan) tarafından
Bilmiyorum girmeselerdi parcalardım sanırım.
0 oy
(988 puan) tarafından
Artık merhamet vicdan duygusu kalmadı insanlarda mslesef 
(11,875 puan) tarafından
Ya bebek bu bebek. Hali ortada onu gectim kpcaman damga var evraklarımızda acil vaka diye.
0 oy
tarafından
Vicdan kalmamış gerçektende 
(11,875 puan) tarafından
Bir bıraksalardı ben dove dove vicdan koyacaktım ona da bırakmadılar
0 oy
(598 puan) tarafından
Ben olsam yapamazdım herhalde maşallah çok iyi yapmışsın canım seni tebrik ederim. 
(11,875 puan) tarafından
Bak hiç huyum degildir. Ama insanın gözünün döndügü oluyormuş. Demekki boyle katil oluyorlar
0 oy
tarafından
Dışarı çıkasim gelmiyo artikk
(11,875 puan) tarafından
Öldütecektim vallahi billahi
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin bu vicdansizlara 

Bende doğumdan iki hafta önce sağlık ocağına son kontrole gittim karnım burnumda doktorun kapısında elinde bebeği olan hanımlar yaşlı insanlar sıralarını beklerken essek kadar iki adam elini kolunu sallayarak içeri dalıyorlar sıra bile almadan neymiş ilaç yazicaklar 
(11,875 puan) tarafından
O ilacla gebersinler.
0 oy
(800 puan) tarafından
Haddini bildirmişsin hadsize insanlar taş devrinden kalma gibi hareket ediyor hala kocaman monitör var hepsinin kapisinda ama hasta cikinca iceriden hemen doluşuyorlar odaya sira numarasi yaniyor ona bile bakmiyorlar 
(11,875 puan) tarafından
Aynen oyle. Dr avazı cıktıgı kadar içeriden oglumun adını bagırıyor. Daha dalıyor
(800 puan) tarafından
Doktorun yerinde olsam ilaç falanda yazmam boylesine acil orasi ilac yazdirmak icin aile hekimine gitsin. Yada o saatte eczaden alsin ertesi gune yazdirsin ilacinin parasini verir geri eczane
(11,875 puan) tarafından
İşte boyle mesgul ediyorlar dr ları
0 oy
(20,488 puan) tarafından
Gavat ***** diyeydin oç böyleleri küfürü hakediyo la
(11,875 puan) tarafından
Arada bir kac tane kactı zaten. 2 guvenlik zor tuttu beni.
(20,488 puan) tarafından
Keşke tutmasalardı sçsaydın ağzına valla ben olsam bende gebertirdim
(11,875 puan) tarafından
Ya adam sozde. 140 boy 45 kg birsey. Elime alsam var ya top gibi oynarım. Hadi allahtan korkun yok ulan gördün iste beni benden de mi cekinmedin
(20,488 puan) tarafından
Herşeyden önce bencilmiş insan der küçücük bi can biz bekleriz onun canı yanmasın benn valla hiç kıyamam çocuklara ya
(11,875 puan) tarafından
Bebek ya bebek. Daha kucak bebegi 19 aylık. Kafası 2 km den belli. Gelirken taksici bile dörtlüleri yakıp götürdü o derece kafası.
0 oy
tarafından
Gelmiş geçmiş olsun . Yaa drlar böyle ayılarla hergun muhatap oluyor yazık valla o kadar okuyup , bu kadar çapsız insanla muhatap olan başka bir meslek grubu yok.
(11,875 puan) tarafından
Dr bile adama dert anlatmaya calısıyor. Oh olsun ama bir bagırdı dr cık dısarı diye
0 oy
tarafından
Herkes gerçekten çok değişti Rabbım sonumuzu hayır etsin
(11,875 puan) tarafından
Yokb2 dk once cıkacak o hastahaneden ya. Bir tarafında ödül olarakm2 kıl fazla cıkacak herhalde
tarafından
Şimdi nasıl durumu oğlunun
(11,875 puan) tarafından
Sukur gayet iyi. Sadece bir uykusu sapıttı haliyle cok yoruldu. Oynuyor ama ben bir dk bırakamıyorum yere korkudan
tarafından
Çok şükür
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Hayat işte bana ve eşime denk gelmez ki böylesi dinlene dinlene dövsek 
(11,875 puan) tarafından
Araya girmeselerdi o dayagın mastırını yaşatacaktım ona.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 451 göst.
29 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.
24 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 384 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 790 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Badgirl (21 puan) tarafından soruldu

408,632 soru

12,279,349 cevap

37,840 kullanıcı

Kategoriler

...