Dün gece saat 12 gibi oglumu yatıracaktım. 1 haftadır uyku duzeni sastı. 10 da uyıyan cocuk 1 lere kadar aglıyarak geziyor. Neyse yataga götürürken o onden ben arkadan yuruyoruz. Ablasının odasına daldı bir anda dalmasıyla takılıp düşmesi bir oldu. Kafasını yazı tahtasına carptı bir anda kocaman şişti. Tabiki hemen acile götürdüm. Yarım saat içinde acildeydik. Hemen dr aldı içeri baktı rontgene gönderdi. Hemen cekildiginiz gibi gelin dedi. Cektirdim hemen götürdüm gene dr a.sırada da 1 tane kocaman oglanla babası. Oglan spor yaparken karnı agrımış agrı kesici yazdırmaya gelmişler gece 1 de acile. Oglan o kadar büyük ki bıyıkları var. Bizim de aciliyet damgası vuruldu evraklara. Hasta cıktı dr bizi cagırdı. Girdik içeri. Arkadan oglanın babası daldı bizim sıramız cıkın diye bagırıyor. Dr oradan ben bir taraftan durumu acıklıyoruz susmuyor. Sıranız kac diyor. Birde bu arada onlardan ve bizden baska hasta yok hastahanede. Veee benim cinnetler kalktı zaten canım burnumda evladımla korkuyla bogusuyorum cocuk aglıyor. Bende kendimi tutamayıp adamın ustune yürüdüm bogarım seni diye. Ben cinnet gecitince güvenlik müdahile etti hemen. Dr bu arada adama bagırıyor insafsız görümüyor musun bebegin halini diye. Apar topar adamı dısarı attılar odadan. Sukur ki bir kanama filan olmadı. Sabaha kadar hastahanedeydik. Hayatımda ilk kez birini öldürmek istedim. Tutmasalardı ne yapardım bilmiyorum. Gece 1 de ilac yazdırmaya gelip acili mesgul ediyor bir de sanki hastahane onun gibi davranıyor. Sikayet edecegim seni diye bagırıyprdu. İstedigin yere git selamımı da soyle dedim. Ne ara bu kadar insafsız oldu bu insanlar