Eşimden darp raporu almıştım babamın evine gitmiştim hatırlayan olursa. Boşanmayı kafaya koymuştum. Çok nettim Allah biliyor. Sonra eşim geldi konuşmak iste di. Annem hep boşanmamızdan yana bir yandan da babam o kadar yolu benim için geldi sonuçta aldı beni getirdi. Neyse eşimle konuşmaya başladık. Babam işi çözmeye çalışıyor barışmamızdan yana. Biz karşılıkı birbirimizden şikayetlerimizi söylüyoruz falan filan eşim de dedi abarttım yapmasaydım keşke. Neyse.. Eşim hemen o gün bizi alıp eve dönmek taraftarı. O kadar ısrar etti iptal edilemeyecek askeriyede işlerim var falan dedi. Babam dedi en azından 3 gün veya 1 hafta birbirinizden uzak durun bakalım birbirinizin kıymetini mi bileceksiniz yoksa oh be kurtuldum mu diceksiniz buna o zaman karar verin dedi. Eşim asla kabul etmiyor ikna olmuyor benim bugün dönmem lazım biz anlaştık daha da yolda konuşuruz bidaha vurmayacağım falan dedi. Neyse. Ben tabi hala güvenemedim. Çünkü bizi de çok suçluyor diyorki bana haber vermeden nasıl gidersin çocukarımı nasıl kaçırırsın.. Yani çocuklar için istiyor aslında çünkü mahkemenin çocukları bana vereceğini biliyor. Neyse ben vallahi o gün gitmeyi düşünmüyordum biz babamla onu ikna etmeye çalışırken iki gün üç gün derken annem araya girdi neee iki üç gün mü defol git evimden diye bağırmaya başladı bana öyle böyle değil.. Madem böyle yapacaktın niye yordun babanı bu kadar yol gitti senin için. Bağırmakta biraz haklıydı başta ama sonra beddua etti. Ah etti. Bundan sonra sildim seni seninle asla konuşmayacağım. Çocukları göstermek için de beni arama onları da görmek istemiyorum. Aha buraya da yazıyorum o adam seni öldürecek senin de buraya ölün gelecek. Böyle şeyler söyledi bağırdı çağırdı defol dedi eşimle dönmek zorunda kaldım.
Şimdi geldik karakola gidip ifademi geri çektim daha doğrusu değiştirdim. Polis birşey olmaz dedi ama savcı kabul etmemiş eşim hapse girebilir. Ailem yok artık beni sildi annem. Babamınsa yüzüne bile bakamam. Eşimle tekrar denemek istedim tabiiki bu oyun değil biliyorum kimse linçlemeye kalkmasın yeterince diplerdeyim zaten. Çocuklarımız için bunu yapmamalı mıydık.. Kafam çok karışık. Eşime birşey olsun istemem kızlar benim eşimin tek kötü yanı şiddetti. İnanın belki burdaki birçoğunuzun eşinden daha iyi benim eşim. Ama siz söyleyin şiddet affedilebilir mi? Birdaha yapmayacağını söyledi zaten yaparsa neler olacağını da artık gördüğünü düşünüyorum. Düzelebilir diyordum ama savcı işi uzatırsa eşim iyice bana bilenir mi bunu da bilemiyorum.. Çok üzgünüm. Anneme babama da çok üzüldüm. Annemin beddualarından da çok korkuyorum