0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Merhaba anneler eşim çok dağınık yatıyor her gün aleze kadar kaldırıp tekrar seriyorum şok zor geliyor.aşırı dagilan çarşaf için kalıcı bir çözüm varmı alezim lastikli ama lastiği esnemis çarşafa da lastik diktirsem zamanla esneme yapar diye düşünüyorum sizler neler yaptınız böyle durumda 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çarşafa lastik taksan esnemez annem 2 senedir kullanıyor baya kullanışlı bende yaptircam 
-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ben lastikli çarşaf kullanıyorum canım birde trendyolda çarşaf sabitleyici var ondan kullan
0 oy
(12,542 puan) tarafından
Ben ne zamanki sadece yatagin kenarlarina sokustursam es8min tarafi kesinlikle cikiyor. Ama yatagi kaldirip altina sokarsam o zaman cikmiyor kenarlari yayli yatagin altina sokuyorum
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Ben hazır almadım hep kendim diktirdim nevresimi hepsi de taş gibi maşallah hazırlar küçük geliyor 
0 oy
(598 puan) tarafından
Lastikli çarşaf kullanıyorum direk
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ben alta battaniye sarıyorum Alez carsaf canım kaymıyor
0 oy
tarafından
Kendim diktirdim kaymiyoo
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Lastikli çarşaf kullanıyorum memnunum. Bizde çok deli yatariz. Normal carsafta asla yatamam her sabaha ortaya toplanır çarşaf. Nevresim takımlarımin çarşafları kenarda yeni gibi duruyor valla 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 285 göst.
11 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ulku12 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 522 göst.
0 oy
4 cevap 325 göst.

408,514 soru

12,274,580 cevap

37,700 kullanıcı

Kategoriler

...