0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
Hanımlar oğlum 26 aylık bazen bebek görüyorum ay diyorum yeni doğmuş bebek kokusu bir tane daha yapayım belki buda kız olur sakin güzel bir kız olur istiyorum ama sonra vazgeçiyorum oğlum şuan bezli hala bezden kesemedim birde yanında beşikte yatıyor geceleri 2 3 kez kalkıyor bende sallıyorum sürekli uykuya dalsın diye şimdi düşünüyorum bebek olsa mecbur o yanında olacak e oğlum nasıl sabaha kadar uyuyacak sallanmaya da alışık bilmiyorum kafam çok karışık lütfen bana öneri verirmisiniz

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani olunca illa bir şekilde yolunu buluyorsun kuzum ama biraz daha bekle bence önce oğlunu düzene sok sonra yaparsın :)
(526 puan) tarafından
Onuda düşünüyorum hani diyorum bütün gün uyutmasam gece belki sabaha kadar uyur en azından o sorun kalkar diye ama bilmiyorum
tarafından
Yok Kuzum daha küçük öğle uykusu yapması lazim uyku kafasına vurdu mu daha da zorlar seni
-Reklam-
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Odasını ayırmayı denedin mi canım bi de gündüz uykusu da önemli ama 16.00 dan sonra uyutmaz isen mesela akşam daha erken yatar ve uyur tüm gece 
(526 puan) tarafından
Hayır canım işte gece kalktığı için iki üç kere ayırmayı düşünemedim hiç mesela şuanda yatıyor
(7,456 puan) tarafından
Uzmanlar söylüyor 16.00 sonrası uyutmayın diye mutlaka ki akşam uykusuna erken geçsin diye o yüzden dedim canım kendi odasında daha deliksiz uyuyabilir belki
0 oy
(350 puan) tarafından
Daha sallanarak falan uyuyorsa benc biraz daha zaman ver oğlunuz kendini bı kurtarsın en azindan bezden falan kurtulsun gece deliksiz uyusun 

Haaaaa şimdi ben sana fikir veriyorum da kendim uydum mu buna :D iki çocuğumun arasında bir yaş var ilki beş aylikken ikinciye hamileydim tabi plansız bir gebelikte istemedim çok ağladım ama olana çare yok çok zor bir süreç geçirdim onlar buyudu şimdi biri altı yaşına girdi biri beş yaşına girdi de çok zorlu bir dönemdi o yüzden hiç tavsiye etmem ::))

Şimdi de üçüncüyü doğum yaptım 40 günlük

Haaa araları açık diye iyi mi oldu oda iyi olmadı büyükler küçüğü kıskanıyor sürekli uyandryorlar yani büyükte olsalar küçükte olsalar illaki zorluğu oluyor ama en azından altını tutmuyorum karnını kendi doyuruyor bu yönden bile gayet iyi diğer ikisi küçükken çok zordu çok bana göre tabi farklı düşünceye sahip olan bacılarim da vardır elbet <3
0 oy
(14,123 puan) tarafından
İkincim surpriz oldu 27 ay var aralarında sallamayi kesmiştim hemen bende kesince zaten uykusu düzene girdi bide ilk oğlum çok zordu ikinci oğlum maşallah çok sakindi ☺️
0 oy
(285 puan) tarafından
Bnce kendine biraz daha zaman vermelisin çünkü benim de kızım 18 aylıkken abla oldu inan ilk iki ay burnumdan geldi ve hala geliyor ama daha iyi alıştık biraz zorluyor mu baya zorluyor tek bırakamıyorum kıskanıyor vuruyor uyku sorunu yok şükür bezj de bıraktık ama diğer yönden zor vicdan azabı çekiyorsun bir yandan iki tane olunca ilgiyi tam veremiyorsun ikiye bölünüyor ister istemez ha eşin anlayışlı yardım eden biri ise bilemiyorum ama benim eşim gibi varlığı yokluğu bir hiçbirseye yardım etmeyen evde dahi durmayan yemek olmasa etraf kirli olsa gömleği ütüsüz olsa her ne olursa olsun laf eden bağıran çağıran söylenen bir adamsa aman bacım yapma sana da yazık oğluna da 
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Bence yap beraber büyüsün 2. De çıkar aradan 
0 oy
(6,596 puan) tarafından
Cnm bnm de oğlum suan 24. Ayına giriyor ve sütten keselim bı 5-6 ay oldu bu ayın sonunda da 2. Bebeğimi doguracam Allah'ın izniyle çocuğa bıraksan yeni bebek gibi olur senin onu adapte etmen lzm yeri geldi çocuğum ayrı yatmaya alışsın diye daha 7 aylıkken ayrı yatırdım ama bende yer yataginda yattım yataklarimiz ayrıydı oğlumla şuan da çok rahatım gece uyanıp su içip yine yatiyor
0 oy
(6,596 puan) tarafından
Bnm oğlumda şuan bez bı yerlere gidince bağlıyım yoksa tuvalet ihtiyacı olunca anne anne diye söylenip tuvalete doğru koşuyor 
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Olursa bakılıyor. Ama bence bu kışı geçirin bezden çıkarın ve niyetlenin. 
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Kesinlikle o hatayi yapma !!!! 
0 oy
(770 puan) tarafından
Psikolojisi bozulur hala sallanarak flan uyuyor yetisemiceksin oğluna bence bekle biraz 
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Bebeğin sana çok düşkün olur bence biraz daha büyüsün bezi atsın senden ayrılsın sonra yap
0 oy
(1,360 puan) tarafından

Önce oğlunu bi büyüt be bacım. Valla ben korkuyorum ikinci çocuğun adını bile anmiyorum. Size ne kadar olay geliyor ikinci çocuğu doğurmak. :DBen de mi bi tuhaflık var anlamadım ki. :D

0 oy
(1,724 puan) tarafından
Yani bebeğin sana çok düşkün olur bence biraz daha büyüsün bezi atsın senden ayrılsın sonra yap 
0 oy
tarafından
Gercekten bebek gorunce ayy yenı dogmus bebek kokusu dıyosan yap valla ben gorunce yuzumu eksıtırıp kacıyorum cunku sen bakarsın

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 67 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 310 göst.
0 oy
6 cevap 327 göst.
26 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hg99 (782 puan) tarafından soruldu