0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Kizlar sizde benim gibimisiniz wallahi yoruldum hergun ne pisircem derdinden iki kizim var onların karnini doyur corbasiydi ana yemeğidiydi gün bitiyor bide kaynim bende kalıyor 17 yasinda bide ona ayri sofra kuruyorum sabah geç kalkiyor kizlara kahvalti ona kahvalti oglen ben genelde yemem canim istemiyor yani ama bu çocuğa mecbur hazırlıyorum iki gun yiyeceğimiz yemek 1 günde bitiyor çocuğun yediğinde içtiğimde gözüm yok ama disarda yiyor bide gelip evde yiyor her yemegide beğenmez haspam meyve falan veririm herseye bi kulp bulur evde ne yediririm ne içilirse  annesine anlatıyor koydeler kaynanam beni arayıp e ne yiyip ne içiyorsunuz banu diye soruyor iyixe çıldırıyorum istiyorki sürekli oğluna sofra kurayım aksam esimle yiyoruz yemek yerken bile yarını düşünüyorum yarina çıkıp çıkmayacağımi bilmeden :(( 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun.
(1,243 puan) tarafından
Aminn Allah razi olsun
-Reklam-
+1 oy
(3,266 puan) tarafından
Geçmiş olsun ...
(1,243 puan) tarafından
Sagol canim
+1 oy
(4,357 puan) tarafından
Ben öyle misafir istemem canım herkes kendine çocuğuna yerine geliyo sabrı taşıyo postalarım öyle naza gelemem bizde sabah kahvaltı akşam yemek o kadar 
(4,357 puan) tarafından
Zararı olmaz elbet ama hizmet etmek sürekli kendine çeki düzen vermek sürekli kontrol edilmek benlik işler değil kimse kusura bakmasın kazık kadar olmuş gitsin fındık toplasın ne işi var
(1,243 puan) tarafından
Üste ben bunu kaynanama soylesem ben kötü oluyorum ama esim de hayır diyemiyor buna daha çok sinir oluyorum nolmis 1 ay idare ediver diyo sende bana sırf çocuğun masrafları için bize iteliyolar çünkü aşırı para yiyen çocuk en sonunda esim bıktı vermiyorum artık para dedi babasi demis buna ben geleyim sana hesabını sorcam diyormuş gel de sir demis kazık kadar adamım benle uğraştığı şeye bak diyo
(4,357 puan) tarafından
Eşinde bitecek iş sende yüz verme ne bulursa onu yer geç kalkarsa ekmek arası yapsın kendine yemek begenmezse bildiği yere şikayet etsin çok düşünen göndermez salla
(1,243 puan) tarafından
Dimi bende ayni seyi düşündüm madem çok düşünüyorsun bırakma sözde cevizleri bekliyolar bakalim ne zaman olcak bekle  Allah bekle
(4,357 puan) tarafından
Hayırlısı işin zor
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Hepsinden çok üzerinde baskı var birkere..Rabbim yardımcın olsun
(1,243 puan) tarafından
Hemde nasill yüküm  hic bitmiyor Allah affetsin cocuklarim yük değil ama yük olarak görmeye başladım artık evden  bile soğudum heryer heryerde
(14,147 puan) tarafından
Çok skma kendini olduğu kdr
(1,243 puan) tarafından
Aynen canim napalim sagolasinn
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin 
(1,243 puan) tarafından
Amin canim sagolasin
0 oy
(482 puan) tarafından
Sen kayninin annesi misin de yemek secmesine izin veriyorsun 2 Taner çocuğun var hamgi biriyle uğraşacaksın yine de iyi olmayacaksın banu onun için geç mi kalkıyor kendi hazırlasın yesin beğenmiyor mu yemesin derdin kokunu yesin ne be bu koca tarafını simarta simarta bi hal olduk bi b.oka da yaramıyor 
(1,243 puan) tarafından
İzn vermesem nolcak anasina anlatıyor iyice deliriyorum bana söyleniyor tee sinop tan hergun ona kalsa sabah sabah patates kizartacam isimi gücümü bırakıp yumurta yiyosan ye diyorum yok diyor bırakıyorum oglen yemek yiyor doğru iki senedir uğraşıyorum hicni ise yaramadı kuzum walla kendi hirpalandigimla kaldim sadece
(482 puan) tarafından
Benim de görümce buradaydı aman bi surat bi trip saat uclere kadar uyurdu ne eli bulaşığı gitti ne çamaşır a aman gitti de kurtuldum ama benim kayinvalidem oyle bi konuda da konusturmazdi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 186 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 478 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
13 cevap 606 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler