0 oy
793 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Basta ben hiç kimse benden daha çok nefret edemez aslında nefrette bi duygu onu bile haketmiyolar ama elimde degil

29 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından

Akrabadan sayarsak aile demiom bile elti haric hepsini çok severim kaynanam kaynatam başımın tacı gorumcelerim bacidan öte eltim de kapımda ki itim:D

-Reklam-
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Ben beeeen nnnn
0 oy
tarafından
Birinden nefret etmek için önce sevmek gerekir 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Şeytanın arka bacakları walla 
0 oy
(9,949 puan) tarafından
Kapı komsumlar nefret etmiyorum ama kayınpederimi hiç sevmem ama nefrete etmem bide kaynimi hiç sevmem 
0 oy
(4,386 puan) tarafından
yorumları okuyorum;d
0 oy
(590 puan) tarafından
beeeennnnn :)))) 
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Çok kötü bir şey eş ailesi ile huzursuz olmak bebim de kendi ablamla sıkıntılarım var di eşim dahil oldu ya bi söylediği sözler falan çok ağırıma gitti açıkçası evet ablam suçluydu ama ablamdı yani kimseye laf ettirmek istemedim ha ne oldu geçti gitti ben ilişkiyi kestim daha lafı olmadı bu kadarcık sey den bile ben etkilenmişsem ben eşime ailen bana bunu yaptı annen bana bunu dedi diyerek sürekli nefretimi dile getirsem hem bana hemde eşime çok büyük sıkıntı dört dörtlük hiç bir kimse yok ben şahsen hak etmeyene icimde gram duygu barındırmam dediğin gibi nefret etmek de bir külfet sırtında bir yük o yüzden en güzeli yok saymak tüm duyguları yok etmek ve eşe karşı da kesin bir tavırda olmak lazım sürekli nefreti dile getirmek her iki tarafida cok gereksiz yoruyor tesbihde hata olmaz eğer bu deveyi güdeceksen agzi tutmak ve munasebeti kesmek lazim 
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Nefret dahi etmiyorum hiç bişey hissetmiyorum tamamen duygusuzum. Yani nefret ediyor olsam duzelirdi belki ama hiç bişey hissetmemek geri alınacak telafi edilecek bişey değil. Sadece gelinleri olduğum için varlıklarına saygı duyuyorum gelip gittiklerinde rol yapıyorum iyi davraniyorum o kadar. 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,182 göst.
+3 oy
76 cevap 1,205 göst.
17 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 166 göst.
+2 oy
32 cevap 415 göst.
12 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,061 puan) tarafından soruldu

408,611 soru

12,278,142 cevap

37,805 kullanıcı

Kategoriler

...