0 oy
867 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (290 puan) tarafından

Bebek arabası dışında bunlardqn da almam gerekir mi 

image

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlki gereksiz alma 
-Reklam-
0 oy
(113 puan) tarafından
Ben sadece güzel bir bebek bakım  çantası aldım. Kanguru hediye geldi oğlum bir anda büyüdü kullanamadik.Digerini de almadım pusette .Arabamız vardı battaniye ile götürdüm. Bunlar çok ince oluyor hemen yıpranır 
0 oy
(12,028 puan) tarafından
Tok be yavrum bir halta yaramıyorlar. Bebek cantası ayrı al ama
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Gerek yokkkk

Mavisinden vardı bizde 25 sene önce annemler beni hastaneden çıkartmış :))) 
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Bebeğini pusete koyup zaten hastahaneye asilara götürsün. Zaten biraz büyüyünce ona da sığmıyorlar sonra bebek arabasına geçersin rahat oluyor.
0 oy
tarafından
Canta evet ama digerleri artik eskilerde kaldi  bebek arabasi daha iyi pusette gereksuz bence 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Bunlar herhalde 2000 lerde falan tarih oldu canım gerekli bir şey değil hiç biri bebek arabası aliyor musun zaten bunlara boşa para verme derim 
0 oy
tarafından
İy napacn canım bunu bebek arabsi yetr 
0 oy
(88 puan) tarafından
Benim dogumumda Aralık'ta ben almiycam kanguruda almazdimda arkadaşım verdi tam kısa geliyolar çünkü zaten evden cikamiycaz çok güzel puset içine sermelik örtüler çıkmış yastık gibi ondan koyup arabanın puset parçasını kullanicaksin zaten hastaneye de direk puset gidecek onunla tasirsiniz bebek arabası ve anne çantası yeterli
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Bebek bakım çantası gerekiyor tabikide ama bunlar gibi değil ya :D
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Çanta sırt çantası daha iyidir kanguru ise kullanışlı değil ilkaybebe falan al w durmalı bacaklar
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Hiç kullanmadım bunlwrdan 
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Çok kullanışsiz cnm hiç gerek yok inan kuru kalabalık 
0 oy
(3,130 puan) tarafından
Ben bundan aldım canım benimkinin yanında cepleride vardı emzik biberon falan koyuyodum puset ağırdı kaldrmam zordu sezeryanliydim ondan bu iyiydi hem hafif hemde bebek arabasında bunla koyuyodum ben 
0 oy
(632 puan) tarafından
Hicbirini almafim
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Çok eski model sanki ya
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ben port bebe almıştım iyi ki almışım kışın soğuktan koruyor yüzünü gözünü ama bu model değildi yeni çıkanlardan kanguruda yalnız anneysen kessinlikle al çok işine yarar 
0 oy
tarafından
Annem portbebeyi almış benin için 
0 oy
(794 puan) tarafından
Bebek arabasının pusetini kullandım bitanede bebek çantası aldım bunlar çok eski model artık çok kullanan yok bunları almak yerine başka ihtiyaçlarına bak canım bizim puset çok ağırdı ben tasiyamiyordum eşim yokkende kalın baddaniye ile götürüyordum kış bebesiydi sizinde kış bebesiymis soğuktan bir yerede gidilmiyor zaten 
0 oy
tarafından
Puset ve çanta alman yeterli 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 361 göst.
0 oy
14 cevap 995 göst.
0 oy
17 cevap 549 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
1 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,474 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,275 soru

23,744,956 cevap

314,375 kullanıcı

...