0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bazı psikologlar en geç 3 yaşa kadar odasını ayırmayın diyomuş ya peki yanımızda yatırmamamız alışmasın diye doğru mu? Ben babamın yanında yatmak istiyodum annem izin vermiyordu kaldırıyordu geri çok ağlıyodum belkide zamanında o bağ oluşmadı ve bunu unutamıyorum bı eksiklik var sanki, ve merak ettiğim 2 buçuk 3 yaşına kadar birlikte yatıp sonra oda ayırmak istenildiğinde zorluk yaşayan var mı acaba bazı şeyleri biz mi kaliplaştırıp, zorlaştırıyoruz. Sevgiler<3

26 Cevaplar

0 oy
(2,746 puan) tarafından
Aynı odada kendi yatağında yatıyor. Bazen gece emmek için aldığım da yerine koymuyorum yanımızda uyuyor. Şu an 9 aylık. Henüz odasını ayırmayı düşünmüyorum ama eninde sonunda ayrılacak.
-Reklam-
0 oy
(279 puan) tarafından
Benim oğlum 8 aylık odasında uyumaya başladı maşallah 2 saatte bir uyanan bebek 4-5 saatte bir uyanıyor. Sabah uykusu uzasın diye 6 gibi yanıma alıyorum emerek uyuyor
tarafından
Hastalık diş falan olunca düzen bozuldu ondan sonra toparlayamadim
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Doğduğundan beri odası ayrı. 

Bebk içn ayrı anne içn ayrı yatk var odasında ilk zamnlr Bn onn odasında yattım snra kendi odama geçtim her zamn da söyledm anlsda anlamda her akşm anlattım Bn burda yatcam sen orda ağladığın an yanına gelrim ben seni duyarım korkma kızm dedim 20 aylk şuan kndi odasında uyutp çıkıyrm uyannca yatk odamıza gelr koluma dokunur bnde uyanrım
(4,099 puan) tarafından
1 yaşına emekleyrk geliyodu odaya yürümeye başlayınca yürüyrk geliyo 9. Aydan snra alıştı artık YAlnz uyumya
tarafından
MaşAllah
0 oy
(1,629 puan) tarafından
9aylik eşim gece olmayınca benle yatıyor eşim olunca beşik gece bazen yanımda bazen birlikte ewet çok yoruyor gece ama birdaha onu öyle kucağıma alıp o minnacık elleri ayakları sağım da solum da olmuyacak büyüyecek aman bence yatsın walla 
tarafından
Pişman olur muyuz acaba
(1,629 puan) tarafından
Aman bacım yapmasam olurum şahsen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Micky (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy