+11 oy
3,088 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (123 puan) tarafından
Bi kaç gün önce yazmıştım kaynanam alttan muayenede illa bakacağım demişti doktora gittik sabah çıkın alttan muayene olacak dedi içeri bekleyin dedi kaynanam hayır bende duracağım dedi doktor olmaz mahremiyet var dedi kaynanam ısrarla ne mahremiyeti ben hariç görmeyen kalmadı kaç doktor gezdi deyince doktorum sinirlendi eşime dedi ki annenizi alın üst katta ki psikiyatr doktoru Ekrem beye götürün dedi... Koptum tabi belli edemedim o an sonra döndü sekretere cikmazlarsa güvenliği çağır deyince kaynanam sayarak çıktı...  Tabi şimdi küstü bize... Ben orada ona illa kal dememişim valizini hazırlıyor eşime diyor biletimi al ben gideceğim... Eşim bana laf söylüyor... Allahım nasıl bi aile anlamıyorum... Şimdi sinirden nasıl anlattım bilmiyorum ama paylaşmak biriyle rahatlatıyor.  

124 Cevaplar

0 oy
(13,611 puan) tarafından
Aman bırak gitsin dotkor okudum güzel cevap vermiş sana bir şey demedi mi onlar odadan çıkınca 
-Reklam-
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Oh olmuş mala 
0 oy
(51,965 puan) tarafından
aman gitsin dengesiz 
0 oy
(29,455 puan) tarafından

Ahhahah haklı doktor Allah'ına kurban ne güzel demiş 

0 oy
(9,644 puan) tarafından

Hahahaj helal olsun doktora :D

0 oy
(1,448 puan) tarafından
Bi insan gelininin şeyini niye merak eder ki. Var bi sıkıntıları gibi 
0 oy
(421 puan) tarafından
Açsın kendi a..'na baksın dengesiz cahil 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Bence senin kaynanan piskiyatri ye değil direk bakır köye yatırmaları lazım onu amca o pkalar kizarsada kızsın ne pis bir insan ya sen hala niye o evde duruyorsun onuda anlamıyor ne demek görmeyen kalmadı o ne biçim bir laf ağzına sokarım öyle lafı onun git baba evine bunlarla bebek buyutulmez baci yatin baskasindan peydahladi derler demedi deme 
0 oy
(862 puan) tarafından

Bence de bilet alın gitsin :D 

0 oy
(531 puan) tarafından
Ben ogunde dedim sana . Aç göster bı kere içi rahatlasın kadının :D
0 oy
(531 puan) tarafından
Benim eşimi bile dışarı çıkardı doktor alttan muayne yapacağı sırada sen kim k.opeksin yani gashshahah kız ver numarasını bana ben ona kendiminkinin resmini çekip atayım rahatlasın biraz hahahahahahahahaha :D
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Yürüsün gitsin manyak karı. Doktorun ağzına sağlık 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Bir çok arkadaş ve ben de doktor müsade etmez diye yorum yapmıştık boşuna tasa ettin , doktor da en iyisini yapmış .Eşine de çok kızıyorum senden yana olmadığı için .Ne diye annem kalsın diyecekmişsin insan o durumda öz annesinden bile çekinir.Sen annem kalsın desen bile doktor müsade etmezdi canım sesiz kalma savun kendini
0 oy
(154 puan) tarafından
Defolsun gitsin nasıl bir zihniyet  yaparabbim dayanamazdim herhalde bol sabir diliyorum doktor ıyi demiş ağzına saglik 
0 oy
(1,570 puan) tarafından

Ayy doktor kapak cevap vermiş 

Kaynanañ da nasıl Bi kadın ya doktor doktor gezdi demiş 

Vajinaa meraklısı ise alsın telefon nete  vajina yazsin bol bol görür ;)))
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Amaaan salla ya eşini de duyma hoşt ya söylenir söylenir susar
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Kız bırak gitsin doktora bi daha gittiğinde baklava götür yada bal ağzı bal yesin :)
0 oy
tarafından
Kilodan kendinkini goremiyo galiba iyi sabirlisin onunda oğlunu da ağzına s.icarim ayna tutuverde incelesin kendinkini pis sapik karı 
0 oy
(936 puan) tarafından
Bu Kaynanalar da ne meraklı br benimkide birinde nasıl korunuyorsunuz diye sormuştu geri.zekali sanane acaba demi
0 oy
(80 puan) tarafından
Ayyy ben senin yetinde olsam hic sinirlenmem bacim doktor vermis cevabini defolsun gitsin o da Allah askina sikma canini

İlgili sorular

+1 oy
123 cevap 3,323 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merve0032 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.

411,718 soru

12,394,429 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...