Şimdi şöyle anlatayım arkadaşım.. ben lohusalıktan 4 ay çıkamadım. Hele annem gittikten daha beter oldum. Hiç kimse çocuğun doğduğu ilk zamanlar mutlu olamıyor. Adamlar lohusalık bittikten sonra hemen birşeyler olsun istiyor ama bizlerde çoğu zaman o istek olmuyor. Oğluna çok zor kavuşmuşsun Rabbim sana bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah ama şunu da kabul etmek lazım ki dünya onun etrafında dönmüyor. Yani bir düzenin, ilgilenmen gereken bir eşin ve en önemlisi SEN varsın. Tahmin edebiliyorum muhtemelen kendini de salmışsındır. Bende yaşadım, biliyorum. Öncelikle eşinle oturup adam akıllı konuşman lazım. Çektiğin zorlukları onun da bildiğini bu yüzden çocuğuna çok fazla düşkün olduğunu ama zamanla bunu aşacağını anlatman gerekiyor. Adam sen ayrılalım dediğinde bile gitmemiş. Belli ki sana kıymet veriyor ve kendi ihtiyaçlarının da olduğunu dile getiriyor. Tavsiyem dediğin gibi bir destek alman. Ama dünyada sadece evladın varmış gibi davranma. Sen mutsuz olursan evladında mutsuz olur unutma