+1 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
20 aylık kızım var. Annemgile buradaydı 5 gündür şimdi evlerine gittiler. Annemgile yarında köye gidecek. Bende gideceğim diye hazırlandı ve ağladı normalde izin vermem ama kıyamadım  gitti. Yarın köye gidecekler. Ertesi gün gelecek değişiklik olsun bir yandan dedim.Mecbur kalmadıkça ayrı kalmam.Kendimi kötü hissettim. Annem kız kardeşim ve babam yaşıyorlar. Annemle kız kardeşim. Çok iyi bakarlar ama ne biliyim. 

25 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Ben bırakıyorum canım gidince içim buruk oluyor ama bir nefes alıyorum, kafamı dinliyorum. Kalmaya pek yollamıyorum ama birkaç saatliğine göndermek hem ona hem bana çok iyi geliyor. Bir saat önce babaannesinden geldi yüzünde güller açıyordu kuzumun.
-Reklam-
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Hiç bırakmadım ama bende bırakırdım muhtemelen ama anneme
0 oy
(4,390 puan) tarafından
4 gün önce doğum yaptım doğum yaptığım gün babası ile yanımda idi ertesi gün mecbur köye kaynanama yolladım hâlâ orada iyi ki yollamışım doğumdan 1 gün sonra çıktım pazartesi sabaha kontrole geldim enfeksiyon çıktı bebekte yatış verdiler gitmeseydi rezil olurdu 
0 oy
(20,358 puan) tarafından
Bizimkiler yakında otursa ve o da çok gitmek istese gönderirim. Ama babannesigile bilemiyorum. Onlara da çok gitmek istese belllki gönderirim. Aslında hepsi çok ilgilenir.ama kendi ailemi daha iyi biliyorum. O yüzden onlar konusunda netim. Ama çok ozlerim o ayri
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Asla bırakamam ya 4 aylık şimdi odada yanlız bırakmaya bile kıyamıyorum 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,014 göst.
0 oy
13 cevap 355 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 481 göst.
9 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu

412,444 soru

12,416,833 cevap

45,054 kullanıcı

Kategoriler

...