Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
2 yaşındaki kizimi aksam uzeri hastaneye goturdum
0
oy
172
göst.
25 Eylül 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Kuzucuklarin annesi
(
3,025
puan)
tarafından
soruldu
Geniz akıntısı var dedi atesi 37 ydi gün içinde aferin,zaditen verdi kullandik saat 11 gibi uyudu ama şuan surekli uyanıyor titriyor elleri ayakları buz gibi durup durup titriyor atesi yok ne yapmalıyım birde ilk defa altına işemiş üzüldüm miniğimin durumuna suan basinda nöbet tutuyorum ya havale gecirirse ve usuyor sanirim napmam lazim suan 4yaşındaki oğlum soguk havale gecirdi 3 kere kizimdamj havale geçiriyor acaba şuan uyuyor
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
25 Eylül 2022
NidaNida
(
378
puan)
tarafından
cevaplandı
Eli ayagi bu gibiyse ve usuyorsa atesi yukselecek demektir, ustunu ortme, saati geldiyse ates dusurucusunu ver. Atesi yukseldiginde de islak bez koyun basina ve eklem yerlerine, biraz nobet tutacaksiniz bu gece, etsi dusunce uyursunuz
25 Eylül 2022
Kuzucuklarin annesi
(
3,025
puan)
tarafından
yorumlandı
Oğlumdan alışkınım canim beklerim hiç sorun değil ama tirtir titriyor şuan iyi uyuyor hareket etse korkuyorum daha önce yaşadım ama hiç gece yaşamadık hep gündüzdu şuan öyle bisey yaşasam nasıl yaparım nasıl hareket ederim bilmiyorum of
25 Eylül 2022
NidaNida
(
378
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimki de hasta simdi ates dusurucusunu verdim basini kollarini islattim ayagimda salliyorum rabbim sifa versin hepsine:(
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
25 Eylül 2022
M. Nur
(
821
puan)
tarafından
cevaplandı
Aklıma aşağı tarafı okumadan önce soğuk havale geçiriyor olabilir dedim daha önce yaşamışsın bilirsin canım ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ANNELİK NE ZOR ŞEYMİŞ kızımda diş çıkarıyor dün hiç uyumadı şimdide aralarda uyanıp uyanıp bağırıyor RABB'İM ŞİFALAR VERSİN AMİNN ❤️
25 Eylül 2022
Kuzucuklarin annesi
(
3,025
puan)
tarafından
yorumlandı
Cok Amin canım
25 Eylül 2022
Zzzzzzzzzzumra
(
4
puan)
tarafından
yorumlandı
Anne olmak cidden zor çok geçmiş olsun imkanın varsa tedbir amaçlı götür bence hastaneye.. en azından Allah korusun havale durumunda hastanede olursun.. benimde 2 yaşında kızım öyle olmuştu ateşini düşürememistik iki gün hastanede yattım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Soguk havale daha tehlikeli canim boyle birsey varsa kardesinde götürseydin keske tedbir amacli yaa
25 Eylül 2022
Kuzucuklarin annesi
(
3,025
puan)
tarafından
yorumlandı
Kuzum suan atesi yükseldi az önce eli ayağı buz gibiydi suan yanıyor ilacını verdim uyuyor rahat gibi sabaha kadar bekleyeyim diyorum diğer oğlumda ufak evde yanliz bırakamam onu hastaneye götürsem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
9
cevap
440
göst.
4 yıl sonra kizimi kaynanama goturdum olanlar
28 Temmuz 2024
Aile
kategorisinde
Esence
(
87
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
yardim
0
oy
28
cevap
1,413
göst.
Suan sinirden aglamak uzereyim kizimi alt kata nenesine goturdum sozde kizim cekirge yemis yaa
21 Ekim 2020
Aile
kategorisinde
Esila65
(
744
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
0