0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,618 puan) tarafından
Kızlar kızım memeye ve bana çok düşkün. Emerek uyuyor, geceleri iki üç kez kalkıp emiyor. Gün içerisinde zaten peşimden ayrılmıyor lavaboya bile gidemiyorum çığlığı basıyor gece beslenmesini bırakmak istiyorum ve artık kendimle uyutmicam. Beşiğinin yan trabzanları çıkıp duruyordu bende düşmesin diye beşiği yatağa yapıştırmıştım üç aydır beraber yatıyoruz o günden beri bana çok bağlandı. bugün beşiği yataktan uzaklastirdim ve duvara yapıştırdım gece de uyanırsa meme yerine su vereceğim dedim bi kere kalktı su verdim uyudu sizce doğru mu yapıyorum ?

6 Cevaplar

0 oy
(7,106 puan) tarafından
Çocuğu duvara mi yapistirdin 
(7,106 puan) tarafından
Annelik güzel otobüs ben kız sever mıydın bilmiyom aama tanıtayım kendimi deeim ... Uyumamam lazım sacmalasam da olur oglus icin
(1,618 puan) tarafından
Otobüs çarptı sen misin kız niye değiştirdin adini
(7,106 puan) tarafından
Askom ya uzun hikaye saçma sapan kendi kendime birşeyler planladım size kumpas kurdum sonra ben tuzagima düştüm :) zor açtık bu hesabımida
(1,618 puan) tarafından
Hahahahaha ne tuzagi kiz ne entrikali karisin:)))))
(7,106 puan) tarafından
Dbbdbdbd hiç sorma
-Reklam-
0 oy
(2,452 puan) tarafından
14 aylik gece bazen kalkar mama içmeden uyumaz. Genellikle 12.aydan sonra kesiliyor. Ama kızım akşam yemeğini güzelce yemediği için ben kesmedim
(1,618 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim yorumun için
0 oy
tarafından

Doğru yapıyorsun bencede gece beslenmesini azalt yoksa gece sürekli kalkıyorlar 17 aylık oğluma hala bıraktıramadım gece beslenmesini :(

(1,618 puan) tarafından
Evet canım yavaştan birakiyim
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Benim kızım da her gece en az 2 3 bazen 4 kere kalkar. Bende kesmek istiyorum kızım 1 yaşında
(1,618 puan) tarafından
Bide bizimle yatıyordu sıkıntı olmaya başladı
(3,352 puan) tarafından
Uf benimde iyice alıştı bizimle yatmaya ne yapacağım bilmiyorum
(1,618 puan) tarafından
Beşiği kendinden uzaklaştır ben öyle yaptım
(3,352 puan) tarafından
Beşiği kendi odasında aslında ama iyice alıştı bize son günler hep benimle yatmak istiyor
0 oy
(504 puan) tarafından
Benimkide 11 aylık. Emmiyor mamayla besleniyor. Gece bir kez mama için uyanıyor bende veriyorum çünkü iştahsız bı bebek yemek falan yemiyor genellikle formül mama. Ama seninki emiyor ve gecede 2 üç kere diyosun. Geçen bı yerde okudum. Uyanınca su verip biraktirmislar. Benim fikrim gece de tek emzirmeye düşür sonra tamamen kes derim
(1,618 puan) tarafından
Evet canım öyle yapiyim
0 oy
tarafından
Keebiliyorsan kes tabiki canım 
(1,618 puan) tarafından
Deneyip bakicam canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 212 göst.
0 oy
7 cevap 202 göst.