Telefonunu saklıyordu banyoya bile telefonla giriyordu canım sürekli bi saklama çabasındaydı en son istedim vermedi büyük kavga çıkarttım haklı olarak da bana güvenmiyomusun gibi şeyler bende sana güvenmemi istiyorsan verirsin dedigimde vermeyip evden sinirle çıkıtı 5 dakika sonra telefonu temizleyip geldi bende evden kovdum bakmadım bile öyle yapınca neyse dedim geçtim telefon konusunu eve gelmemeler başladı vardıyalıydi da çalıştıgı yer gece 11 de işe diye çıkıp başka yere gidip yatmasını da ögrendim nasıl ögrendin diyecek olursan da canım tanıdıgım biri vardı iş yerinde ondan ögreniyordum bu böyle devam etti en son ben köye annemlere kalmaya geldim benim yan komşumla da aram çok çok iyidir benim eve dönecegim zaman beni aradı kocan eve kadınla geldi elinde bavulla ve erzakla çıktılar yiyecek falanda götürmüşler evimden neyse ben eve döndüm babam kapı kilidimi degişti sonra esimi aradı derdin ne diye ben istemiyorum dedi geri mahkemeye gittik boşanmak için ve evine bakmıyor diye maaşını böldürmek için bu olaylardab sonra eşimin parası bitti tabiki orusbuya parami dayanir baktiki olacak gibi degil geldi yüzsüz gibi eve sonra affettim aile baskısıyla ve 1 tane oglum oldugu için cok cok zor zamanlardan geçtim Rabbim öylesi pislik kadınların Allah belasını versin inşallah herşey düzeldi de canım bi benim emeklerim gitti .arabamız vardı eşim sattı emin eve yazıldık bi miktarını yatırmış bi miktarını da kredimiz vardı güya onu kapatacaktı o parayıda bi güzel yemişler Allah,ın belaları şimdi onun sıkıntısını çekiyorum sana da içimi döktüm hakkını helal et canım