Kız Allah seni ne etmiye sabah sabah istemsizce güldüm valla. Hamilelikten hormonlar full çekiyor sende. Yapma canım eşine güvensizlik hissi verme. Yazık ne istiyon adamdan
Yazmıyorum o zaman
Aynı ben bir şey olmasada etkileniyoruz erkek arkadaşlarına bile soruyorum kimseye baktımı şubu duysa beni abovvv
Kiz sakın ol hiii adamın niye günahını alion
Diğerleri aldatıo diye senin kocanda aldatacak değil ya , sakin ol Annam sakın , derin derin nefes al ver , hee adama yaptığına bak
Kiz saçmalama sende yaz adama..
Kiz yazik günah acıdım valla adamcagiza ben de burnum düşse yerden almam azicik sinirlensem kendisine bi hafta burnundan getiririm ama adam sana bisey yapmamış vallahi yazıktır...
Yok yok iyi yaptın önüne geçmiş olursun
Allah seni ya yazık adama öyle postlari okuma sende alemine girmesin negatif enerjiler hele sen hamilesin hiç okuma bak psikolojin bozulur onlar kötü adamlar
Kuzum burası benimde psikolojimi çok bozuyo aklimdan herşey geciyo sonra adama sarıyorum oda sağolsun kendini hiç bozmuyo hamileligime veriyo yakinda yasaklicak bana burayi ama hiiç gurur yapma bende bakiyorum gururum sevgimin önüne geçicek hemem aklıma ona bişey olacağı geliyo hadi akşam gekmezse bi daha onu goremezsem filan diyorum vicdanim sızlıyo.. yap güzel bi yemek akşama güzel bi sekilde karşıla kocanı gecicek bu dönemlerde inşallah kendinden soğutup da adamin aklinda olmayan şeyleri zorla sokma aklına
1,493,351 soru
24,400,048 cevap
350,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın