0 oy
339 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (69 puan) tarafından
Kızlar çocuk olunca iyice bakımsız oldum sürekli onunla ilgilenmekden kendime vakit bulamıyorum tek ben bakıyorum eşim küçük diye kucağına bile almıyor uyursa da ancak ev işi yemeklen uğraşıyorum (eşim benden soğuycak diye çok korkuyorum :(((

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay ben sizi anlamıyorum niye eşimiz sizden soğuyacak diye korkup duruyorsunuz onlar hiç eşim benden soğur diye düşünüyor mu acaba hiç sanmıyorum 
tarafından
Yasoo sen misin
(542 puan) tarafından
He gardaşım benim bebeği uyuttum bı bakayım buralara dedim
tarafından
Lan yine mi sildirdin hesabını
(1,404 puan) tarafından
Aha benim.hatun cevap vermis benim yorum yapmama gerek.kalmadi yine :D
tarafından
☺️☺️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(2,686 puan) tarafından
Bide ben varim valla ben kendim icin diyorum sogursa sogusun hic ugrasamam valla cocuk ev şu bu derken zaten canimdan beziyorum 
0 oy
tarafından
Beni görsen haline şükredersin gibi geliyor :) 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Empati yapan anlayışlı olan insan eşinin geçici sürede geçecek olan bakımsızlığındsn etkilenmez.

Korkma bence olumsuz şeyleri çağırma hayatına
0 oy
(2,683 puan) tarafından
İlk aylarda bende öyleydim kilo da vardı tabi 12aylık olcak 16sında inşallah rayına oturuyo çoği şey belli aydan sonra fazla takılma o yüzden
0 oy
(1,168 puan) tarafından
gozu disarda olan erkek gozu disardadir. vallah seven erkek  evini icindeki kadini hernhaliyle  sever. zaten erkekerler  o kadar bakimlilarmi sanki.      bos ver  ne yapasin cocuk bakiyosun.  
0 oy
(542 puan) tarafından
Niye soğusun canım eşin senden hastakijta sağlıkta herşeye baş koydunuz imza atarken bebeğin bakıma muhtaç bırak dağınık kal beni görsen İbrahim Tatlıses den hallice hakkı bulut gibiyim :)))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 421 göst.
14 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Turkiyem1998 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 621 göst.
12 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Asfkbraocl (85 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 738 göst.
11 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Civcivim (1,107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 785 göst.

Kategoriler

1,493,161 soru

24,397,211 cevap

349,821 kullanıcı

...