Kuzum uyanınca emiyor benimki de. 7 gibi yani bende 10 a kadar kahvaltı vermiyorum aciksin diye.yumurta falan benimki de ağzına almaz. Pankek yapıyorum sende yapıp çatalla ver dişleri olmasa da dis kemerleri sert ya ezebilir emer yer. Ağzına küçücük peynir veriyorum inan bazen yemiyor ama sürüyorum:)) çökelek yani o da. Neyse patates hasliyorum bazen, 1 yemek kaşığı ezik patates 1 tatlı kaşığı yoğurt karıştırıyorum. Hafif tatlı pankekler yapıyorum, bazen kabak mücveri patates kızartinca yiyor sen çatal basıp verebilirsin .şey menemen yiyor az da olsa, patates köftesi bazen. Bunları genelde öğlen yada akşam yapıyorlar ama ben kahvaltıda veriyorum aç da olunca yiyor. Poğaça börek de sever 16 disi var ama. Kahvaltıdan sonra kendi avcunun içi kadar kuruyemis çekiyorum yogurta katıp veriyorum bazen muz eziyorm içine azcik süt ve kuruyemis tozunu ekleyip veriyorum. Öğlen mutlaka çorba veririm. Uyur sonra kalkınca meyve. Akşam yemeği ne varsa. Gece ya 1 muz, dediğin gibi muhallebi ,gece kaşık mamasi. Netten bebek kahvaltıları diye bak canım birseyi normal yemiyorsa yiyeceği şekle dönüştür illaki başka bir şekilde sever özellikle yumurta dönüştürüp vermeye çalış hoc değilse gün aşırı. Umarım faydası olmuştur ❤