0 oy
1,173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar bileniniz vardır ben 35+2 haftalık bebeğimi kaybettim tam 10 ay oldu biz 6 aydır korunmuyoruz olmuyor dün adet günümdu gelmeyince öyle sevindim anlatamam ama sabah namaza kalktigimda adet olduğumu görünce yıkıldım bı kızım var hamdolsun 2 buçuk yaşında 2.bebegim nasip olmadı ve ben inanın çok üzülüyorum o bebeğimin acısı asla dinmiyor napicam bilmiyorum bidaha olsun istiyorum olmuyor olmuyor sürekli veren de Allah alanda herşeye çok şükür diyorum ama kafaya takıyorum ağlıyorum çevremde herkes hamile sürekli birilerinin hamilelik haberini alıyorum delirecem gibi oluyorum çok çaresiz hissediyorum sürekli tevekkül edip kafaya takmamaya çalışıyorum niye olmuyor sizce 2.sezeryandan sonra bı sorun olmusmudur eşimde mi oluştu bendemi sürekli bunu sorguluyorum eşim ağlama nasip diyor kızıyor ağlamama ama anne yüreği işte dayanamıyorum acaba tüplerimmi tıkandı acaba yumurtaliklarimda mi bı problem var deyip duruyorum bidaha ki ayda olmazsa doktora gideceğim dedim eşime eşimde sen böyle ağlarsan olacağı varsada olmaz yapma diyor dayanamıyorum :'(

29 Cevaplar

+8 oy
(2,291 puan) tarafından
Ne kadar takinti haline getirmissin bence de boyle yaparsan olmaz yani bi tane varmis hem hic olmayanlar napsin 
(8,129 puan) tarafından
Benim bi seneyi gecti olmuyor ikici bi tane var sonucta hic olmayanlar napsin diye dusunuyorum
(2,633 puan) tarafından
Emine ne zmn tüp bebek merkezine gidiyoruz kız
(8,129 puan) tarafından
Kızz dur hele bi daha :) sana erken bende randevu bulamıyorum :(
(2,633 puan) tarafından
Şaka yapıyorum kız.Bende o göz var mı.Her şey yoluna girsin bi
(8,129 puan) tarafından
Yani canim olmadigi daha iyi su durumda
-Reklam-
+4 oy
(537 puan) tarafından
İki buçuk yaşında zaten bir bebeğin varmış bekle bı neyin acelesi bu ben de ilk okurken hiç çocuğun yok sandım diğerine fazla fazla yetiyorsun ki saniirm hemen ikinciye başlıyorsun 
tarafından
Yetiyorum çok şükür ama sorun ona yetip yetmemek değil bebeğimi kaybetmenin acisi
(537 puan) tarafından
Olabilir evet kötü birşey ama neden bu kadar taktın bir bekle bebeğin büyüsün inada haksızlık ediyirsun böyle yaparak o da evlat değil mi ikncisi farklı mı olacak
(1,270 puan) tarafından
Sen nasıl bir zihniyete sahipsin ya zihniyet olsa bu şekilde yargilamazsin dengesiz dalga geçiyor  bide
+1 oy
(7,454 puan) tarafından
Ne olacagini hangisinin daha hayirli olacagini asla bilemeyiz bak bir evladini kaybetmisin ya olurda oda vefat ederse yaolur ama bak sma lilara engellilere gözlerinin önünde hergün dahada kötü oluyor eridiğini görüyor evlatlarının ne büyük bir acı herseyin bir vakti saati vardir elbet sen sadece hayirlisini iste ki ağır imtihandan gecirmesin rabbim 
tarafından
Amin tek duam inan bu
+1 oy
tarafından
Yanlış anlama lütfen ama ben çocuğu olupta ikinci çocuğum olmuyor diye ağlayanlara kendini harap edenlere kızıyorum yıllardır evlat hasreti cekenler var senin evladın var birde kiz ne kadar şanslısın evine rahmet nasip etmiş rabbim bunun için şükür et bu isyanları bırak nasıl nasip oluyor bak evladını kaynettigine çok üzüldüm başın sağ olsun bende düşük sonucu kaybettim ilk bebeğimi ve ne dedim biliyomusun bir evladım olsaydı ona sığınırdim tesellim olurdu yavrumun acısı dedim bardağın dolu tarafına bak boş tarafina değil 
(474 puan) tarafından
Evet haklısın.. ben de haftası büyükken ölü doğum yaptım ardından bir tane de düşük yaptım üstelik hiç çocuğum yok. Bu arkadaş gibi kendimi paralamıyorum çünkü Allah'ın takdiri. Bence destek almalı arkadaş böyle olmaz sağlıklı düşünmek gerek.. Yaşayan bir bebeğim olsaydı benim de keşke ne diyim.
tarafından
Hiç ama hiç umudunu kaybetme canım bende çok sınavlardan geçtim ilk bebeğimin kesesine bakılırken 10 cm kist göründü sonra düşük yaptım ağlaya ağlaya o psikoloji ile kist peşine düştüm yaşım 31 doktor ameliyata sıcak bakmıyor yaşım olduğu için yumurtalık rezervileri azalır diye 3 ay tedavi gördüm kist kuculmedi sonra ameliyat oldum ameliyat olduğuma kistten kurtulduğunu sevinemedim tüplerime sıvı verilmiş ameliyat esnasında bir tüp tıkalı diğeri kist uzatmis kayinvaldem çocuğum olmayacak gözüyle bakıyordu bana ameliyat li halimle bile beni ağlattı bak şimdi hamileyim mucizem benimle hemde doktorum çağırmisti tamda rabbim en güzeli için bekletiyor canım Allah'ın sana sabırlar versin öyle evlat versinki hepimizede rabbim bişey biliyormuş bekletmis diyelim
(474 puan) tarafından
Allah evladını bağışlasın hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah. Rabbim yüreği evlat sevgisiyle dolu her kadına nasip etsin bu duyguyu... İnşallah benim de olur:) genetik test temiz çıktı pıhtılaşma testini bekliyorum doktorlar büyük ihtimalle kanda pıhtılaşma vardır dedi bakalım hayırlısı olsun. Umut ne güzeldir ♥️
tarafından
Hayırlı haberler al inşallah canım dualarım seninle pıhtılaşmada olsada çaresi var rabbim dermansız dert vermesin hayırlı sağlıklı çok tatlis bir bebiş nasip etsin sana rabbim
+1 oy
tarafından
Ee varms bitane ne olck daha abrtmsnz görende 10 yildr olmuyor zaneder 
+1 oy
(4,038 puan) tarafından
Giden bebeğin acısı dinsin diye hamile kalmak doğacak çocuğa haksızlık değil mi?
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Bu psikolojiyle zaten hamile kalamazsinki kuzum

Önce bir salıver kendini rahatla kafanı boşalt illede hamile kalacam psikolojisinden kurtul ondan sonra bak Rabbim de nasip ederse nasıl hamile kalıyorsun 
tarafından
İnşallah ya takmak istemiyorum ama nasıl başaracağım bilmiyorum
(4,987 puan) tarafından
Rabbim dilerse olur kafaya takmayla olmuyor zamanı gelince olur elbet Rabbim sana bıraktım diyceksin
Allah gönlüne göre versin inşallah canım
(4,987 puan) tarafından
Esmam senmisin tatlım
(4,987 puan) tarafından
Hemen tahmin ettim nickinden ☺️
Sen nasılsın bitanem❤️
(4,987 puan) tarafından
Bende seni kuzu❤️
Nasıl paşam büyümüştür koca erkek olmuştur o şimdi balım ❤️
Bayadır girmiyordum canm okullar açıldı koşuşturma telaş ☺️
0 oy
(35 puan) tarafından
Sen böyle kafana takarsan gerçekten olacağı varsa da olmaz herşey beyinle alakalı canım rahat ol bende ikinci çocuğumu çok bekledim giriyorum doktora hiç bir sorun yok dediler sürekli artık kendi haline bıraktığım bı ayda hamile olduğumu öğrendim herşeyin zamanı acele etme daha kızın da küçük zaten benim çocuklarımın arası 6 yaş rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah hiç üzülme 
tarafından
Amin inşallah bebeğim ölünce zorlaştı herşey işte
0 oy
tarafından
Önce kafanı bosalt canım.

Bebeğini kaybetmiş olman çok zor. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Hele ki son haftalarda bunu yaşamak daha ağırdır. Fakat herşey imtihan ne yazık ki bazı şeylere elden birşey gelmiyor ☹️.

Çok şükür ki bir tane evlat vermiş Rabbim. Bak burda anne olmak için can atan bir sürü insan var☹️. 

Ve eğer Allah nasip etmeyecekse ne yaparsan yap ağlasan da kafayı da yesen olmaz. Canım sen kafanı takma akışına bırak eğer Rabbim yazmışsa günü saati vardır o gelir sana☺️.
tarafından
İnşallah inşallah
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Bir bu şekilde zaten hamile kalman imkansız gibi birşey sitres aşırı derecede etkiliyor 

İki  sen bu şekilde yaptıkça yanında ki yavrunu da esiri derecede etkilersin ve ona da yazın onun günahı yok 

Üç etkilemiyor diye düşünme ister istemez illaki yansıyor dur 

4 imkanın varsa tadavi öneririm  Rabbim yardımcın olsun basın sag olsun 

0 oy
(3,174 puan) tarafından
Öncelikle kaybın için çok üzgünüm :( Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Bunun acısını evladını kaybetmemiş birisi anlayamaz bende anlayamam sana ne kadar üzülme desem de içindeki kopan fırtınaları bir sen bilirsin birde Allah. Rabbim dayanma gücünü arttırsın. İnşallah yerini doldursun tekrar. Kafanı topla acını yaşa inşallah vakti zamanı gelince Rabbim bedeninde tekrar çiçek actiracaktir. İsyan etme bir kızın var Rabbim ona sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah Rabbimde isterse bir tane daha olur. 
0 oy
(18,725 puan) tarafından
Bu kadar yoğun stresten hamile kalman zor olur zaten aşırı takintiya dönüştürmüşsün bir doktora görün doktor hiç bir problem yok derse de sakinlestir kendini stres bu süreci en olumsuz etkileyen şeydir aslında 
0 oy
(207 puan) tarafından
Benim hiç olmadı. Senin yine olmuş. Bence olana odaklan. Yazık değil mi o kız çocuğuna da canım. Bence senden alçakları görüp Allaha hamd etmeyi öğrenmelisin bir an önce. Kendi başına yapamazsanda yanlış anlama ama bir psikologtanda yardım alabilirsin. 
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Basin sag olsun oncelikle..ama kusura bakmada sükr et hep senden daha kotu durumda olanlara bakib sükr et.aylardi yilladir cocugu olmayanlar var cocuk yuzune hasret kalanlar var.1cocuguna odaklan onu sev ilgi goster... bos ver o zaman insAllah Allah ikinciyide kismet eder .uzulme bu kadar.
0 oy
(362 puan) tarafından
Öncelikle başın sağolsun evlat yeri evlatla doldurulamaz acısını diğeriyle hafifletirim diye düşünme tevekkül dua cennette seni bekleyen minik bir evladın var hamile kalmak için stres hormonu salgiliyorsun zaten böyle olmaz bence biraz bekle evladından 3yas falan olsun ovulasyon testi uygula yumurtalık takibi yap bedensel sıkıntı olsa iki evladın olmazdı sadece psikilojik olarak hazır değilsin ve vakti değil Allah sabrını arttırsın ve sana doğru zamanda hayırlı evlat versin 
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Canım demekki henüz zamanı değil senin Allaha şükür bitane kızın varmış ya okdr çabalayıp daha ilk çocuğunu bile kucağına alamayanlar napsin bu kdr takma kafana yani sonuçta bu duyguyu bikere tatmissin inş ikincide olur ama şimdi kusura bakma hiç.cocugu olmayanlara haksızlık ediyorsun 
0 oy
(301 puan) tarafından
Bende şuan aynı durumu yaşıyorum bebeğim vefat ettikten sonra hamile kaldım adet bile görmüyorum piskolojik olarak çok çöküntüdeyim Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah 
0 oy
(20 puan) tarafından
Sakın böyle düşünme.  Çok şükür ki bir evladın var ya oda olmasaydı, rabbim hiç vermeyebilirdi de bence çok çok şükret. Tabi bilmeyene söylemesi kolay, emin ol ki ben seni çok iyi anlıyorum, annem seninle aynısını yaşadı, benden sonra 3 evlat kaybetti,  bak 3 evlat ne kadar zor tahmin edersin, ben çocuk olmama rağmen hepsini hatırlıyorum öyle bir acı çekmişim ki kendi evladımın normal doğumla gelmesini bile bekleyemedim birşey olursa diye korktum, bende kalan etkisini tahmin edebiliyor musun? Çektiğin sıkıntıyı kızına hissettirme ona bunu yaşatma. Rabbim bir kere vermiş yine verir tabi ki, vermese bile olana sarıl onunla mutlu ol şükret. Ben eminim ki yine bir evladın daha olur, sadece sabırlı ol 
0 oy
(598 puan) tarafından
Tekrar hamile kaldığında ölen bebeğin geri gelmeyecek canım öncelikle bunu kabullen sonra hayırlısını iste 
0 oy
(845 puan) tarafından

Biri dalga geçmiş kadının acısıyla Bide artı vermişler kadının yazdıklarını empati yapınca anlıyor insan kadınin bebeği ölmüş teselli istemiş sadece Rabb'im daha hayırlı evlat nasip etsin canım üzme kendini 

İnan acını en içimde hissettim ölen bebeğinin hakkında da senin hakkında da hayırlısı böyleymiş 

Yaşasaydı daha kötü şeyler yaşayacaktın belkide böyle düşün ve şükret Rabb'im sana cennette hamd köşkü verecek eğer isyan etmezsen

Sen Allah'a sığın Rabb'im hayırlı sağlıklı güzel ahlâklı evlatlar NASİP ET DE inan olur Rabb'im yeterki dilesin

Ve sana bişey daha anlatayım benim kayınbabam köydeki yüksek ceviz ağacından düşmüş minare gibi öyle düşün

Omuriliği zedelenmiş ve kayınvalidem hamileymiş o zamanda doktor bir daha ayağa kalkamazsın ömür boyu yatalaksin demiş düşün bu acıyı 

Amaa kayınbabam Allah'a sığınmış Allah isterse yürürüm demiş ve 3 ay içinde yürümüş 

Tekrar doktora gidip bak ben yürüyorum deyince doktor şok olmuş hangi doktora gittin de yürüdün demiş 

Başka doktora gitmedim ALLAH DOKTORLARIN DA DOKTORU DEMİŞ

İlgili sorular

+4 oy
14 cevap 351 göst.
0 oy
8 cevap 205 göst.
27 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslibugracan (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,049 göst.
12 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde gggfffmmm (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,705 göst.
23 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,630 cevap

44,595 kullanıcı

Kategoriler

...